Съюзник на Меркел хвърля оставка преди да се състави кабинет

Генералният секретар на германския Християндемократически съюз (ХДС) Петер Таубер подава оставка по здравословни причини.

Обратно в новината

Коментари - Съюзник на Меркел хвърля оставка преди да се състави кабинет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво става от твоето фалшиво заглавие? Генералният секретар е тежко болен и трябва да се лекува.. От днес е новият секретар на раБота! Чети какво пишат умните! Вината е твоя.

пълна свинщина! държавата се разпада но лесбийската слугиня на феодалите не дава път на демокрацията

Всички хвърлят оставки, само баба Меркел не се сеща!? Хванала я е деменцията, а германците още повече, че я търпят!

Не е казано колко далеч е хвърлил оставката

заради тази овца всички ще си подадът оставките.

Дъртата кощрамба няма насита.

След загубата на САЩ от Русия с 0:4 всички соросоиди хвърлят оставки един след друг.

Такова нещо като рашия в олимпийския правен мир не съществува, изхвърлени са отвсякъде !!! Някакви азиат-мурзилки събрани от дивите чингисхановски степи се пързалят и всички нормални се гнусят да контактуват с тях, та ЩАТИТЕ и КАНАДА са изпратили разни негнусливи младоци, за да изпълнят неправомерното олимпийско задължение.

голееееееем си тъпак

това сенилно изкуфяло бабе не разбра ли че трябва да се разкара?

Като я гледам тази, с единия крак е вече в отвъдното....няма ли някой млад германец който да я смени и да прочисти Германия от навляците които тази им стовари и то в сърцето на Европа!

Как тъка ТОТАЛИТАРНО И ЕДНОЛИЧНО ЩЕ РЕШАВА СЪДБАТА НА ЦЕЛИЯТ ЕВРОПЕЙСКИ НАРОД,.ВСИЧКО ПРАВИ ПРОТИВ ВОЛЯТА ИМ.БОГ ДА Я НАКАЖЕ

защо създаваш фалшиво настроение с :хвърля оставка ? Човекът е отдавна болен и положението ме става сериозно. Какво насъскваш населението? БОЛЕН Е!

Всички са недоволни... Значи Меркел трябва да хвърли оставка.

Заглавието беше обещаващо. Помислих, че тази вредителка за европейската раса и цивилизация ще изчезне, но ще трябва да я търпим още, ако не ни унищожи.

Лошо дами и господа. Много лошо. Нямате, след изненадващата остава на лидера на ХДС, инструкции от посолството на САЩ. Май след някоя и друга още, такава изненада и ще осъзнаем с ЕВРАЗИЙСКИ СЪЮЗ, ОТ ЛИСАБОН ДО ВЛАДИВОСТОК.

германската социал-демократическа е прекалена ??? Членската маса ще гласува за одобрения решението на ръководството, направо си е чист референдум ???

Абе и аз така казвам- госпожата пак са я пуснали от психиатрията и сега ще ги ръси на ляво и дясно за приемане на нови граждани. И така до всяко ново решение от американската легация.

така е при демокрацията...!!! иначе стават ,,мутроланд,,...!!!