Египет праща в затвора ислямисти, работили против държавата

Египетски съд осъди 65 членове на незаконната организация "Мюсюлмански братя" на затвор по обвинение в разпалване на противодържавни настроения, съобщи АП.

Обратно в новината

Коментари - Египет праща в затвора ислямисти, работили против държавата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само журналистите, поддръжниците на Ислямска държава, Ал Кайда и шариата наричат терористите ''инакомислещи''.

А ако са работили ЗА ДЪРЖАВАТА - КЪДЕ???

Т.нар. инакомислие в Египет е равносилно на ислямски фундаментализъм. След свалянето на Хосни Мубарак духът на ислямизма надвисна над Египет с благословията на САЩ и само навременната намеса на военните и Сиси спасиха страната от това, което наблюдаваме в Либия, Йемен, Сирия...

,,...най-строгите мерки срещу инакомислието..,,??? ,,радикалният ислям,, не е ,,инакомислие,, а ,,мракобесие и геноцид,, срещу ,,инаковярващите,,...!!!

у нрб-то трябва да пратят целия политически елит в затвора. те работят за себе си. това да работиш за държавата не им е познато. тези дето работят за държавата са на по 600 лева.

А в Мюнхен, Нетаняху размахва парчета от сваления преди няколко дни ирански дрон и си разменят обвинения с иранския външен министър... Мирът в Близкия изток е много, много далеко.

По какво се познава, че е ПАРЧЕ от ирански дрон. То Израел дронове няма. Същия номер като размахваните от Порошенко руски ПАСПОРТИ. Блажени са вярващите.

Той така твърди, има и снимки. А Порошенко разнасяше парчета от автобус.

Ал Каеда е военното крило на Мюсолмански братя.

Не, в Сирия военното крило на "Мюсюлмански братя" е "Ахрар аш Шам" и са в конфронтация с "Ал Кайда".

Египет, точно както и Тунис, не разполагат с газ и петрол, та да си играят на ислямски фундаментализъм. Осноовният приход на тези страни е от туризъм, който не върви много добре с бурките и брадатите камикадзета. Армията в тези страни осъзнава това и здраво държи контрола.