Бой на футболни фенове в София, има ранен полицай

Полицай е пострадал при сблъсък между футболни фенове на "Ботев" - Пловдив и "Левски". Това съобщи за Фокус директорът на СДВР ст. комисар Ивайло Иванов.

Обратно в новината

Коментари - Бой на футболни фенове в София, има ранен полицай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sm3hurk0

Пострадалия полицай го водете при Св. Петър да иска прошка.... деня е подходящ за това.

Разумното разрешение на проблема е просто да забранят мачовете на отборите на диваците.

Ако енергията и агресивноста на тези момчета се ползва за нещо полезно, България ще процъфтява. Трябва да се насочат срещу враговете на нацията , обратните,мигрантите, да пазят границата, да се записват в армията и да ходят на мисии.

Ако няма с кой да се млати фенът главата в стената чи си удря, само и само бой да има. И тея говеда, добре, че е имало от техните, та да стане боя. Иначе щеше да им ипопадала мазилка от кооперациите по улицата.

ДИР сверете си новината, боя е бил само между пияни фенове на Ботев, били се помежду си.

Няма по-тъпо добиче на света от футболния фен. Казах!

Отновони се набивс в очите едн символ-бой между футболни фенове и полиция на улица Черковна и то на Заговезни в деня на Прошката и началото на Великденския пост.

Уникално мизерен мареал...

Баси простаците са футболните фенове !!!

Да. И е индикатор колко обеднели 'отвътре' сме. Понякога се случват подобни неща. Изискванията на времето не са стигнали добре при нас все още.

А бе докога ще ги бият наште полицаи бе,па и пари им дават

това, се случи в щатите, биячите не в полицията, а щяха да са в моргата!!;)

pepipepino666@

да, но точно от щатите ни нареждат да сме толерасти и джендъри. не може милицията ни да бие престъпниците, че току виж се оказали бандити от третия пол или малцинствата и после се почват едни "филми" от БХК финансиран от ФАЩ (в частност Сорос).