Софиянец издъхна на пистата под връх Тодорка

Откриха мъртъв 52-годишен софиянец на ски пистата под връх Тодорка. Фаталният инцидент е станал тази сутрин.

Обратно в новината

Коментари - Софиянец издъхна на пистата под връх Тодорка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето тоя виц ме разби undefined undefined undefined

Бог да ги прости всички. Дали някой ще разбере , че Пирин говори. Пирин казва. Защото Цеко Минев и компания искат да режат и унищожават, без да ги интересува мнението на Пирин. Цеко Минев има деца, обикновено, в такива случаи и самонадеяни родители, отнасят го децата. А струва ли си. И е добре този въпрос да е зададен предварително, а не когато е необратимо късно. Но алчността няма граници. Едва ли ще разбере някой поличбите, които в изобилие и интензивно казва планината.

Бог да го прости! Хората със свободен дух умират под открито небе, а тези с робска душа - на кревата.

Явно не само цигарите,яденето и сръбването убива (както пише по цигарените кутии),ами и приридосъобразният начин на живот,спорта и туризма съкращава ,понякога внезапно и далеч не на време....живота.... Така или иначе,все пак...тленни сме....и са малцина сред нас,които могат да достигнат достолепната възраст на Светеца бай Добри /заради своите грехове/,така,както мат.благополучие на шепата/милионери и милиардери....вероятно защото не сме толкова ,,работливи" като тях....

Полегнала е Тодорка, а под нея се умирга, особено зимата...

Ами мре народа от глупост от нерви от неправилен начин на живот (също вид глупост).

Тия верно са решили сега за всеки умрял на някоя писта или курорт да пускат отделна статия! А след това затварят коментарите - като на съседната новина за моделката, дето се метна в дерето. И що така?! Да не се уплашиха, че някоя може да прочете и да се замисли, евентуално да почне да кара по-бавно скъпото си возило?! И да си останат без сензации ...

Вече има доста хора без ИНСТИНКТ за самосъхранение. В животинския свят такова нещо няма.

Ти какво искаш да затворят всички пътища към планините никой да не ходи за да може дърветата да растат Къде видя по планините бетон това е внушение .Има няколко хижи и това е . Покажи една снимка с бетон или хотели по планините

Защо ли губим богатите си и предприемчиви хора нелепо? ...

че в планината ще им върви като в предприемачеството...

ме смайва подреждането на темите в дир.бг. може би все пак не е удачно тези заглавия да са едн до друго? Откриха трупа на софиянец под връх Тодорка обновено - до това заглавие стои: Йотова: Планините ни имат голям потенциал горе, над тези двете стои и темата: Опитна планинарка и преводачка е загиналата под лавината Лично на мен ми прави лошо впечатление, може би само на мен - знам ли. Случвало се е и друг път странно подреждане от този род. Накрая - съболезнования на близките и лека им пръст на починалите и загиналите в планините.

Само да ти открехна- няма нищо случайно в подреждането на статии, снимки и т.н. Въпросът е да видиш взаимната връзка и детайлите във всичко.

Има Господ.

Господ има.

Трябва да се спре бетонирането на Пирин!Планината ни отмъщава,вече пети случай на загинал човек,незапомнено!

Не е само в Пирин, и не само в планините. Нещо лошо става, със страх отварям сайт, само ужасни новини. Апокалипсис някакъв... Бог да ни пази!

Отворете си очите на време и ще разберете какво става- масово унищожение на българския народ. Защо помислете сами и знайте, че няма нищо случайно.

ми то нали това е целта да те бомбардират още от сутринта я виж и сутрешните блокове и новини но не се страхувай !