Люба Кулезич свалена от ефир

Ръководството на телевизия BIT свали от ефир предаването на Люба Кулезич "Честно казано". Договорът на водещата е прекратен предсрочно.

Обратно в новината

Коментари - Люба Кулезич свалена от ефир | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи излиза, че Доган-Хидромелиораторът, доносник на ДС наистина управлява тази държава, чрез Катарзиса си Пеевски, внук на полковник от ДС и Норисов, излъчен от ДС-КГБ генералите и бивш преподавател в школата и на ДС и завеждащ катедра там... Правилно една кифла от ДПС, с тъмна и грозновата физиономия и с мрачно излъчване каза онзи ден, че Доган всъщност никога не бил излизал от политиката. След като години наред Хидромелиораторът, шайката и говорителите тръбяха навсякъде и убеждаваха в точно обратното... Това обяснява и големите им охрани на държавна сметка.

Сега само остава да видим как Борисов ще съумее да смили Ердоган и да го убеди да смири гнева му към Доган, след като Путин пак стана пръв приятел с Ердоган. И то много дискретно, разбирасе! И как Доган и ДПС ще запеят съвсем друга песен за диктатора Ердоган.

Саморазправата с неудобни на властта журналисти и цензурата е един от най-ясните знаци и доказателства, особено показателно за истинската форма на управление в една държава, за ДИКТАТУРАТА, пък било то и мека, тоест прикрита зад имитации за законова и демократична, за европейска държава, КАКВАТО ОЧЕВАДНО ВЕЧЕ И ЗА ДЕЦАТА България НЕ Е! Борисов и шайката зад него вече открито влече България към пропастта! Всъщност според мен ние сме в нея, но явно има още накъде да се пада надолу! Борисов-Пеевски-Цацаров - новата смъртоносна комбинация за България, която има потенциал да я довърши окончателно и прави всичко възможно за това!

"Във вторник в телевизията се е провело заседание на директорите, продуцентите и водещите на предавания в медията заедно с единия от двамата собственици Павел Вълнев, обясни Диков, цитиран от "Дневник". Същата вечер Люба Кулезич разказала в ефир, че собственикът препоръчал предаванията да бъдат "по-умерени и не толкова резки". Това - подчерта Диков, не е вярно, защото не го е казал собственикът, а го казала изпълнителният директор Симона Ангелова. " Това предаване е едно от малкото, което гледах с удоволествие по бъгарските телевизии, наред с тези на Милен Цветков и Ани и Виктор, както и това на Сашо Диков. Пеевски и Борисов, и псетата им свалиха Ани Цолова, подобно на ДС донисникът Гоцев - Иво Инджев на времето, за да му затвори уатата и да го накаже и отправи ясно послания със заплаха на всички останали журналисти...махнаха каркатуриста Чадвар, техните дебили Антон Тодоров и другия - Валери Симеонов дори имаха наглостта и простотията неприкрито да злорадстват пред Виктор за уволнението на Ани и да формулират зле прикрити арогантни заплахи и ехидни подмятания за АБСОЛЮТНО НЕДОСТОЙНОТО ЗА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ ПОВТОРНО ОТСТРЕАНЯВАНЕ НА АНИ ЦОЛОВА ОТ ЕКРАН (ако си спомняте тя с Виктор бяха остранени от другата голяма телевизия, когато направиха за смях, за две стотинки "ВЕЛИКИЯТ ЕКСПЕРТ И МНОООГО УМЕН ЧОВЕК, БАНКЕР, ФИНАНСИСТ" Олигарски, като просто го попитаха КОЙ е назначил точно Пеевски за шеф на ДАНС и настояха за отговор... Така тогава като че ли започна свалянето на маските в България!!!

Много е опасно за обществото и хора като Румяна Ченалова да казват, че Люба Кулезич е казала това, което мисли Ченалова: "Думите на Кулезич бяха нашите мисли", както ни съобщава едно друго издание. Ченалова да не се чувства като десидент? Много странно за човек, който бившия френски посланник посочи във връзка със странните действия, относно една фирма!

Не, не е опасно за обществото, но явно е много опасно ЗА НЯКОИ във властта или зависими пряко от нея! За обществото е опасно когато се нарушава, и то грубо свободата на словото и когато има диктатура, която контролира и цензурира всички медии, и от там информацията за обществото, като при уволненията и преследвания на ИСТИНСКИ и журналисти, които говорят и коментират онова, което ни интересува нас, гражданите и от което властта бяга или крие и заблуждава.

Ако това е истинският мотив за свалянето на Кулезич от ефира, ТО ТОВА Е НЕАДЕКВАТНА МЯРКА НА ТЕЛЕВИЗИЯТА! Тук очевдино НЕ СТАВА ДУМА ЗА някакво голямо нарушение и дори изобщо за нарушение, А ЗА НЕДОРАЗУМЕНИЕ!!! След като ДУМИТЕ СА КАЗАНИ, ТОЕСТ НЕ СА ИЗМИСЛЕНИ И СА РЕАЛНИ, то това, че не са думи на собственика, а изпълнителната директорка е представила така нещата е грешка, И ТО НЕ НА Люба Кулезич, а явно на тази Симона Ангелова, която всъщност трябва да бъде наказана, а ако питат мен от това, което чух и прочетох за нея, че явно е човек на Дебелия Катарзис и Перач Пеевски и образа му Борисов - И УВОЛНЕНА НЕЗАБАВНО ОТ ТАЗИ ТЕЛЕВИЗИЯ!!!

Шоуто просто Диков или Простака Диков Така по-добре звучи, в слушателските уши. Този селяк въпроси задава, гдето не ги добре познава. Ръкомаха, опитва се да говори, но му липсват истинските стори. В нищо не е достатъчно осведомен, във възпитанието е доста ограничен. На НС по коридорите се мотае, всеки го игнорира и не го желае. От журналистика нищо не разбира, опитва се, Корнелията да я имитира. Явно, бившето му минало се отразява, защото с антикомунистите се задява. В комунистически управлявана държава, от прости селяци, човек не се отървава.

Че Сашо Диков е малко недодялан и понякога се запъва, когато се изразява, е истина. Но аз предпочитам да чуя истината и автентичен и свободен журналист, който задава моите въпроси и говори моите думи за разлика от почти всички останали удобни на властта и страхливи, зависими и самоцензуриращи се журналисти, отколкото дори и най-добре изразяващи се и умен журналист, КОЙТО ОБСЛУЖВА нечии нелегитимни и престъпни интереси и властта! Или се страхува от нея! В САЩ имаше един всепризнат като един от най-добрите журналисти - Бил ОРайли, който бе икона за зрителите му по Фокс Нюз, предаването му бе с едни от най-високите рейтинги преди време,...въпреки че бе пределно ясно, поне за мен, че манипулира и де факто мами публиката си и е негодник.. Всички знаем как приключи състезателната му кариера...

Има ли още някой, който да се съмнява, че ни управлява мафия, която налага диктатура?

Hикой не се съмнява,въпроса е докога ще ги търпим.докъдв се простира границата на pобското търпение и ще дочакаме ли Cпартак?

Има ли още някой, който да се съмнява в острия език на Кулезич, който по някога ми говори поръчково ...

Ами аз това го казвам и пиша от има-няма вече над 25 години. Наскоро - едва сега - излезе в публичното пространство и писмото на Георги Йорданов до Андрей Луканов, в него са казани много истини, пречупени през погледа на един от червената върхушка с някакво достойнство и чест и е много правдиво В КРИТИКИТЕ, защото е и много лично и КОНКРЕТНО! Още в него, става дума за около четвърт век назад, става пределно ясно що за демократична революция е 10 ноември, КОЙ и ЗАЩО, С КАКВА ЦЕЛ я прави, КОЙ създава и оглавява и опозицията, и ... КАКВО ЩЕ СТАНЕ СЛЕД демократичния преход - ПЪЛНА РАЗРУЗХА за България и разграбването й!

Тъкмо се зарадвах,но......В момента е 20:09ч, а птедаването на бабето си върви както обикновено. А иди,че разбери де е истината...

Когато си тъп (и прост), това е за цял живот! А ти като не харесваш безспорно една от най-добрите и истински журналистки в България и я наричаш бабе, чий го дървиш на предаването й, бе дебил к прост трол?

Кулезич е единствената, заради която понякога си давах труд да включа BiT, и сега яловата телевизия не разполага вече с нищо - забравете я. Вероятно Кулезич някъде е настъпила изящното носле на ДПС, с чиито пари е "сътворена" BiT, и главната редакторица гледа да си върже гащите за всеки случай. Жалко, общественици като нея не се срещат под път над път, същото е, както в едно предаване един идиот предаде на Ани Цолова "много поздрави от г-н Пеевски". И никой не вдигна глас да протестира защо за кадърни и мислещи журналисти в медиите на олигарсите място няма. PS Междувременно видях, че и "живата съвест и виден мислител" на форума - Грух, пак е тук! Изключителен безмозъчник, на когото някой му е сътворил един и същи copy-paste постинг, и непрекъснато го публикува под всяка статия, по 10 - 15 пъти на ден, все едно и също. Простащината и нахалството са непобедими, а на администратора дори и през ум не му минава, че това страшно смъква нивото на целия форум.

Най-силното настъпване на ДПС от Люба е предаванията за Кражбата на века - КТБ и ролята на Цацаров, Пеевски, Борисов и други в нея. И даване на думата на някои от обвинените да изложат факти и доказателства в светлината на разследването на тази огромна измама на ОПГ със силни позиции във властта и прокуратурата в Америка, вкл. по закона Магнитски! Да не забравяме, че противно на твърденията на гореизброените и клакьорите и медиите и телевизиите им, вкл. че този закон не касаел тази измама и репресиите, с които бе осъществена, Пеевски все пак е наел, и то много скъпа американска адвокатска кантора да го защитава! Кантора, която се ползва от богати руски олигарси..,

loyola

Ехе, къде са радетели на свободното слово ?

Не Кулезич,а Сашо Диков трябва да махнат от BIT. Той е анти рекламата,некадърника,червеният гъз.олизец и тъпоумник в телевизията.

Българистанските медии са по-лоши за народа на Дебелян Пеевски и Боко Тиквата! Да се закрие онова безумие СЕМ!

"Двамата собственици на БИТ били в САЩ"- или са от САЩ?,а БИТ е филиал на СНН и на не знам още кои. А С Диков кво прай там- келепирджия,за пари може да работи и за тв на С Корея,ИДИЛ,Ю.Корея и Рашъ Тъдей.

собствениците са двама братя помаци с транспортна фирма в чикаго и перат парите на доган и Асен Агов

BiT е на светлинни години разстояние от CNN, единственото общо нещо е че говорителката Ралица Василева беше в CNN в продължение на 25 години. Собственици са братя Вълневи от Доспат, които твърдят, че са self-made millionaires, които са превърнали Американската мечта в действителност.

Люба я свалят, защото подбивала рейтинга на Луна Лудата и Динко с АТВ-то!

На BIT само предаването на Кулезич гледах, това е!

В последното предаване е имало среща с Иво Прокопиев за атаките срещу него и медиите му, както и с Александър Йорданов за скандала с приватизацията на Булгартабак. Някои предполагаха, че тази телевизия била на Цветан Василев. Това ще остане неясно, но поне не беше подвластна на модела КОЙ. Делю Хайдутин или я е превзел чрез мениджмърта, или пипалата на октопода са стигнали чак до Америка и са сплашили собствениците от Чикаго!

Люба Кулезич гледам. Харесва ни, а и е от град Хасково. Умна е, по-умна и от Диков, Диков, дъщеря му и сие ЕООД-телевизия , всички на работа в телевизията, да отстранят дъщерята на диков или самият той-шуробаджанащината няма край. Аполитични сме, но Люба я харесваме, право куме в очите. Ако е от Да, България - тук е пълно с тиня, много неграмотен в провинцията материрал, а и психоболни с висше-Гошо,георги, стефка устатата-тя ли, децата й, сиджимови, едните в герб, другите да, българия, гнусно , а навън .... или кой, където е да си стои там, хамали с во сте се родили и такива ще си останете там, така ви зоват, всички партии, само нашите, урааааааааа(да не дава Бог, но остатъка , който остана в бг е в новите извън парламента партии. не ни пука, че е два лева лука, безразличие в душите на мнозина, от лошо на още по лошо, а за Люба супер женка хасковска...

по условие ли е честна или така се струва на някои...

това е израстване и кариера! От спортен репортер да се издигнеш до директор на телевизия!

СВОБОДАТА НА СЛОВОТО Е С ПРИМКА НА ШИЯТА !!!

BIT не гледам,заради" стажанта"- Червен Сашо-човек с беден речник,бавна мисъл,търсещ думите,за да изкаже"великите" си мисли,ярък представител на "безпристрастната" и некадърна журналистика в БГ.

СИГУРНО НИКОГА НЕ СА ВИЖДАЛИ С.ДИКОВ,СВЕЩЕННАТА ПРОСТОТА.

Преди доста време имаше един лаф: "мерило за простота - един дик " ! Но ей го е къде е стигнал - директор ! Къде е "летвата " се питам ?!?

Не гледам BIT. Гледам Кулезич. Да си правят сметката.

Пред мен стои един езистенционален въпрос, а именно: Сашо Диков или Ники Бареков е най-тъпия журналист? Сашо с непрестанното демонстриране на независимост и дори вироглавост, което е параван за тъпотата му и безгръбието му. От друга страна Дудука, пък с неговата молодраматичност, сбогуването с майка му преди да се впусне в политиката и да се превърне в поредния мъризлив квази политичезси кливак.

Какво толкова, докато най-близкият хоризонт на матряла е ракийка и салатката, дебилизмът ще нарастне на сто процента и няма да има нужда от никакви журналисти. Достатъчно е да има нонстоп брадъри, ферми, лотарии...., и Бибитко да стане цар... или, вероятно, цигански барон!

Така е, като говори срещу мамин свинчо. Ура за дилян пеевски! Ура за цацаров! Ура за соколето! Ура за царчето!

сашо ти си мин джа

BIT е голЕма телевизия щом за водещи на предавания се наемат утрепки като глупачката от класа лилия мъравиля и фучаджиевата бездарница! Кулезич е уволнена поради невписване в отбора на празноглави лелки с интересно минало. Да ви имам телевизията!!

ПИПО

Някой знае ли какво ни сближава с република Габон? Сближава ни класацията по свобода на словото и репортери без граници. Габон е на 108 място а България на 109. Цялата ни журналистика е една тотална порнография. Всякакви дебати по темата са абсолютно ненужни.

Не съм фенка на Колезич,но от тази телевизия-само нейното предаване гледах.Този червен блюдолизец -Диков-не мога да го слушам-не да го гледам.Какъв директор е,като не може да каже сносно две думи?Ами какво предаване е това на Миската Гери-дето се е разплула като тесто?Люба е читав журналист и вярвам,че ще си намери трибуна.

По тоя повод - поздрав с "Вързан" на Керанов.

как всички медии първо мълчаха,после редактирано ни разказаха за интервюто на Валери Симеонов пред ПИК против Борисов. След това по БНТ Симеонов започна да дава меки отговори в "още от деня" обаче той не каза и дума от това което изрече против Борисов, нито пък каза че са предали неверно думите му в интервюто....

Заради гадостите, които плещи тази п.чавра, по ще й подхожда името люба клозетич.

ГЛЕДАЙТЕ СИ ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ ТАКИВА КАТО ТЕБ

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Коледа наближава грухчо,ножа вече ти го точат:)))))))))

Нон-стоп ДСарската мафиотска държава ви коли и вас, глупако, независимо, че си част от тях!

Всички забравихте Волгин... Петър... Та той е добър тенесист на корт и ще бие Григор... ама друг път

Люба аКулижеш ще останеш !

Ееех,дай Боже...по добре такава симпатяга,като нея,отколкото някой друг с големи уши:))) Хубавелка е,мой тип... Подслушването е еднопосочно... Войоворството също... Диалогът е друго нещо:)))

Люба Бареков.......Николай Кулезич......?:)))))) ...чифт помияри бе!))))))))

Алооо, тези, дето скачкахте по площадите, в състояние ли сте да отговорите на съществения въпрос защо ручахте жабетата...Още ли не сте разбрали голата истина, че при социализмъ партията майка разрешава и забранява, а при капитализма спонсорите, сиреч олигарсите и едрите капиталисти, които знаем как забогатяха. Сега просто цензурата е по-перфидна, разрешават ти да плюеш в кухнята на две ракии, но я кажи какво мислиш по телевизиите и вестниците....жаме. После защо нямало добри журналисти, ето защо, защото посмей ли някой да засегне нечии интереси и му вземат главата.Така изгоряха доста почтени, честни журналисти.А Сашко, какво да кажем за един скиор, взел се на сериозно, ами Сашко....

Алооо, тези дето скачахме по площадите много добре знаехме защо скачаме и никакви жабета не сме ручали. Нас не ни мисли. Някои от нас станаха олигарси, други - приближени на олигарсите, трети посланици, консули, аташета и т.н. и всички се изнесохме от РБ. Остана народа да руча жабетата с вдигнатите два пръста.

Тази Кулезич е по-неприятна като водеща дори от Аннннна Цоцоланова и Виктор Николаев, взети заедно. Не коментирам журналистическите й умения, може и да е добър журналист, но мястото й определено не е на екрана. Има неприятно излъчване, а поведението й е меко казано противно.

Е да, по-добре водещи да са тъпи "убавици", може би манекенки или стриптизьорки?

ТОВА Е ГОЛЯМ СРАМ! И МНОООГО ГОЛЯМ СТРААААХ!!! И ОЩЕ ПО -ГОЛЯМ СТРАХ ОТ ТОВА ДА СЕ РАЗБЕРЕ ,ЧЕ ИМА ВСЕ ОЩЕ ВОДЕЩИ С ПОЗИЦИЯ И ЖЕЛАЕЩИ ДА СПОДЕЛЯТ И КОМЕНТИРАТ РАЗУМНИ БЪЛГАРИ ПО ТАЗИ ПОЗИЦИЯ!!!! ДА ТОВА Е ИСТИНАТА ЗА СВАЛЯНЕТО НА КУЛЕЗИЧ ЗАЩОТО ТЯ НЕ МОЖЕ ДА ЛЪЖЕ!А КОЯ ИСТИНА МОЛЯ НЕ БОЛИ?! ЛЮБА ЧАКАМЕ ТЕ В ДРУГА ТЕЛЕВИЗИЯ! ТИ МОЖЕШ!

ТУК Е ДИКТАТУРА НАИСТИНА. Нужна е смелост да защитим тази ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕЧЕТЕНА И СМЕЛА ЖЕНА!!! Всички останали журналисти само могат да й дишат праха. Изключителен човек. Това беше ЕДИНСТВЕНОТО ПРЕДАВАНЕ КОЕТО ГЛЕДАХ. Тя показваше истината и то чрез факти и много качествени хора. Не трябва да допускаме диктатурата и страха!!! В противен случай сме живи мъртъвци. За мутрите ли ще работим бе хора?! Те ни се надсмиват за това че търпим безропотно всичко и се мразим взаимно. КАЖЕТЕ НЕ НА СТРАХА, вижте какво е наоколо-бедни и страхливи хора с робска психика. Защо?!

Този принцип на всички български телевизии вече е прокаран и в тази. Пак остава само Фейсбук. Съвсем заприличахме на Путлерова Русия. Хванали са директорката на къса каишка и са й обещали кокалче. Въпросът е, кой е изпратил "много здраве" на Люба чреа директорката. Сега чакам да видя журналистите, които протестираха пред МС за превратно и манипулативно тълкуваните думи на Антон Тодоров и "защитиха свободата на словото" от неговите "заплахи", дали ще направят нещо или още преживят "победата над цензурата", но нищо няма да направят, защото са платени протестърчета. А тук няма кой да им плати.

И на фейсбук му намериха цаката -като не си удобен те докладват и сбогом профилче-блокиран!

Лидерът на БОЕЦ: Борисов спуснал заповед неудобните да ги няма

Станахме като руската кочина,всеки дори малко неудобен изчезва. После ще се вайкаме защо децата ни бягат.Срам. Няма такива овце като нас- не случайно тиквата оня ден се гавреше като каза.че сме минали румънците. Дебилен матрял.

80%! А ти се чувстваш обиден от човека. Браво на Иво! Тая ми е неприятна, но работеше в полза на моето мнение -че са повече от 80%. Сега остава да ме убедиш, че медиите не манипулират общественото мнение в полза на донорите си и провалът на професор Христов ще е сигурен!

Проф.... Христов може и да не е простак, може и да е. Може и да не е партиец по душа може и да е. Със сигурност не е с хамалско мислене и със сигурност не е родолюбец към България и българите

Прави впечатление, че щом един журналист започне да критикува по-смело, веднага се намира причина да свалят предаването му. Тъкмо започнах да гледам BIT, взеха, че свалиха Кулезич. Значи у нас пак е трудно нещо да бъде "Честно казано". Много познато от не толкова далечното минало.

Така де, така. Не го е казал собственика, само дето той е казал на директора, а директора на нея. В България журналистика НЯМА. Има сервилни подлоги, които се купуват и продават. Тези, дето не се вписват в тази схема или ги уволняват, или ги намират самоубити, или литват към оня свят при инциденти, или получават неочаквано инфаркти. И това ми било свобода и демокрация. По-зверска цензура не е имало даже и при комунизма.

ГЛИЦЕРИНЪТ КАТО ОСНОВНО ЖУРНАЛИСТИЧЕСКО ПОМАГАЛО !!!

При управление съставено от примитивни същества е така - интелигентните, независими, талантливи журналисти биват шкартирани. Защото създават фон, на който селянията на горепосочените много личи.