Правителството не знае колко българи са в турски затвори

На България може да се наложи да поиска информация за броя на българските граждани, които лежат в затвори в Турция, по линия на договора за правна помощ.

Обратно в новината

Коментари - Правителството не знае колко българи са в турски затвори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И каква функция изпълнява там ко*кошката Надка.Махайте я!

loyola

Проблема е, че там сложи Надежда Михайлова. Всички знаем колко и е капацитета. Спомняме си как "спаси" нашите медици в Либия!

Никой няма право да иска каквато и да е информация за български граждани от Турция! Да сме наясно, нали така?! Как така ще искаш информация без разрешението на Султан Ердоган , и то от български вилает?! Виж, когато се касае за турски граждани, това е различно, защото никой в България не може да задържи, който и да от Турция. Дори трябва да бъде съпроводен до границата с почести! Това е - просто и ясно. Примери - безброй- знайни и незнайни.

наистина много се съмнявам.че през далечната 1878 сме се освободили от османското присъствие

Ами те в правителството имат акъл колкото да пазят равновесие.

ujabg

Да попитат Местан, той знае!

да разбера какво все ни го тикат това извънредно положение в очите. Говорим за Виенски конвенции, не за вътрешни турски въпроси. Няма как турски закони да изменят международни договори. Ако все пак комшиите наистина не си спазват ангажиментите следва да се предприемат реципрочни действия - основен принцип в межд. право.

Хубавото Наде да си размърда мощите и да разбере какво точна става.

създание верно на вързан петел вода не може да занесе!

Нейнски е некадърна и не на място. Турция е най-важният ни съсед, трябва истински дипломат там, а не някаква седесарска изкукала кукла.

Били изменили законодателството но тя видите ли незнаела нито как нито кога нито къде ХАХАХАХАХХАХАХАХА ПЪЛНА НЕЩАСТНИЦА. те всичките около драгалевския мангал са такива.

защото бойко паша ще разсърди много султана !