Симеонов: Йончева пак лъже, снимката от границата е стара

Вицепремиерът Валери Симеонов отново обвини депутатката от БСП Елена Йончева в лъжа - показала стара снимка на съборена част от оградата на границата.

Обратно в новината

Коментари - Симеонов: Йончева пак лъже, снимката от границата е стара | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Симеонов е едно голямо недоразумение на природата!

А Ленчето дваж по голямо недоразумение.

Симеонов-теб извън Бургас ако ти взюемат картата на депутат ще ли те познае някой и по-важното дали ще те бръсне за слива????А Елена Йончева я познават даже там където воюват и не заради хубавата Елена

"Явно политическата поръчка е по-важна от обективната истина." от текста

Писна ми. Йончева последно видях да показва една прясна чернобяла смнимка на паднала ограда и онова лайненце Джамбазки се изцепи, че можело това да е снимка отвсякъде, че не била цветнаи т.н. пълни глупости. Ами жената предлагаше да им я изпрати цветна, защото нямала цветен принтер. От това те направиха фалшификат. Ами аз също нямам цветен принтер в къщи. Та според Джамбазки, когото мислех поне за малко патриот черно-бялата фотография означавала лъжа. Еми и той излезе една калинка да ви кажа.

Алоууууууууу говори баба Себиле, много болна сме, симонка

РУСКИНЯТА ЛЪЖ-ОНЧЕВА

Йончева е като Цветанов в пола!Като се закучи за нещо и почва да прелива!

Йончева е типичен комунист! Като нямат никакви аргументи използват истината с лъжи, измами, пропаганда и манипулации!

Мангали дай снимка на китайската стена да ги сравним.

Много пъти съм гласувал за патриотарските партии и сега съм разочерован .Едно говореха в опозиция,сега друго вършат.Къде им е патриотизма,като най-важното нещо-оградата не оправиха.И май не тя спира бандитите ,а турската войска.Значи,не ние си пазим границата,а разчитаме на подаяния.

Е е е " голямо разочарование"!Че си и тъп!Ами те идват от Турция,не обратно!Много ясно, че турците не трябва да ги спират,и ограмната част ги залавят,но има и които се промъкват,каналжиите и те се образоваха ,но остават все по малко възможности!Някои се пренасочват към Румъния по море!Но точно през горите като нямаше ограда е пей сърце!Самите турци казаха,че става все по трудно преминаването!

Мрачната родна история под комунистическо иго ни докара днешната бедност. Сега сме тръгнали да се оправяме и отново червената плесен е налазила родината. Не се подлъгвай ,българино, много опасна сган е комунистическата!

Ти си лъжец и мошеник, дребно посредствено човече !! Каквото и да кажеш , каквото и да сътвориш, далаверите с оградата не можеш да изтриеш !!

Аман от червени дебили!Кой пък вярва на скълапените истории на Йончева,а нейната снимка наистина е черно бяла и стара още от пороя!Това изобщо не е обективна журналистика,а политическа поръчка!

Леле, с какво ни занимава този! За това ли го избрахме за депутат? Възхищавам се на енергията, професионализма и всеотдайността в работата на хора като Елена Йончева и Мая Манолова!

Мая Манолова не я слагай до Йончева,няма нищо общо!А Еленка продължава да импонира на колегата Дебилов!

Тотинка, голям професионализъм - да - но в лъжите и измамите. Трябва да си сляп, за да не видиш колко много листа има по дърветата на снимката на Йончева - което е подобаващо за по-преден месец, но не и за края на ноември. Манипулациите нямат край!

Ами като лъже - публикувай снимка от датата , на която е правена или публикувана снимката на Е.Йончева, прати координати, за да видим. Дигна ли си петата точка г-н вицепремиер (нарочно с малка буква), за да провериш? Или далаверите, в които си наджапал до уши те теглят надолу и само квичиш? Покажи снимки тип селфи там, където е снимката на Е.Йончева поне да се убедим, че си си вдигнал петата точка и си проверил и доказваш, че проблема е решен!

Тоя наглец ще свърши в панделата!

оставям ти я г-н симеонов. достатачно и топлих краката под жоргана, сега е твои ред

Всеки, който гледа филма му стана ясно, че Йончева е подкупила граничар да й помогне да направи този филм ! Тези, които преминава през стълбата се държаха, като звезди от филм, никой не се притесни ! Много от БСП са за затвора и чакаме това да се случи най-после !

Не вярвам и на дума ,казана от този закоравял лъжец-наглецът Симеонов!!

Тоя нагъл хулиган от правителството на ГЕРБ е същия лъжец , като новите си началници - Борисов и Цветанов!Гледа като дявол , върти задник като цигане и краде като гербаджия!Мани го , нещастник!

А, защо вярвате на Нинова и Елена Йончева ? На тези нагли лъжкини славата им се носи навсякъде по света и никъде няма да бъдат поканени ! А, хората от ГЕРБ са посрещани сърдечно с почести навсякъде по света ! Това трябва да ви говори много ! Никой честен човек няма да плюе хубавите неща, правят го злобните и крадливите от завист, че им се затвориха кранчетете и няма от къде да крадат !

Нападението е най-добрата отбрана, но дупките са си дупки и трябва да се ремонтират докато огрдата е в гаранция от "братовчедът" спечелил сделката.

Не вярвам на Валери Симеонов. И как да му вярвам? Толкова години телевизия СКАТ"громеше партия ГЕРБ и нейния лидер.А сега господинът е вице премиер в правителството на Борисов.

Драги mvebus, ти очевидно не разбираш същността на събитието тогава (атентата през 1925), защото комунистите избиха невинни хора в църквата, и с това стартираха геноцида над България, та до сега. И най-отвратителното е, че те до ден днешен не са се извинили, не са поели вината за нищо от това, което бащите и дедите на сегашните ни родни червени хмери са сторили - убийства на невинни хора не само 1925 г, а и в годините след преврата на 9 септември, после лагерите, от които в Белене са извършвани нечувани инквизиции, после забраната да общуваш със Запада и да пътуваш дори нататък, после назначаванията във всякакви институции, кандидатстването в университет (забранено за деца на противници на червената власт), да добавим и привилегиите на активни борци против капитализма, разпределянето на благата само в посока на червените активисти, и още какви ли не чудовищни престъпления на комунизма... Еее, докога, бе другарки и другари, докога ще шетате из Родината, докога ще носите тегоби на България???

А бе,сополкьо,защо забрави да споменеш двете национални катастрофи благодарение на Кобургите,отрязаните партизански глави,децата от Ястребино?????? Ако не бяха дошли комунистите на власт сигурно нямаше да можеш да пишеш и щеше да ходиш с цървули!!!!

Абе що ми се струва че снимката на винкелов е от пролетта. Тъпи герберски тролове спрете се бе дебили, или умирате от кеф да ви правят на пияни калинки.

йончева да направи репортаж и за сирГей, че и той се е налапал здраво. Иначе кой вярва на тази комуняга?

А миризливата к..ва, любовница на премиери, как лъже бе, Тлъста Свиньо ?

какво да очакваш от ГРОБарска свинкя!й Айде ся, ще знае той тлъстат ГРОБарска свинкя къде точно е този участък, и лично той надзирава цялата ни граница, за да може да пуска мюслитата срещу тлъсти пачки!!!

Снимката на Симеонов всъщност потвърждава, че оградата е била паднала, а как бързо се ориентираха къде е този участък, от 200 км ограда.

Йончева пусна снимката,след като ВАЛЕРИН СИМЕОНОВ КАЗА, ЧЕ ЦЯЛАТА ОГРАДА Е ЗДРАВА И РЕМОНТИРАНА СЛЕД УВРЕЖДАНЕТО ОТ ПОРОЙНИТЕ ДЪЖДОВЕ! ДОЛНАТА ЛЪЖКИНЯ ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА ВЕДНАГА ИЗВАДИ ''КОМПРОМАТ'' , И КАЗА,ЧЕ ОГРАДАЕ ПАДНАЛА ...СЕГА...В МОМЕНТА... КАТО ПРИЛОЖИ СНИМКА ...ОТ ПРЕДИ ДВА МЕСЕЦА...И Я НАРОЧИ ЗА ОТ ОНЗИ ДЕН! РАЗБИРАШ ЛИ ИЗМАМАТА НА ЙОНЧЕВА И БСП?

да публикува някоя снимка с арабите?

В Ирак-Мосул гр.Вана на р.Тигър за жителите много по опасен е язовира от колкото ИД,ако стената се пропука стотици селища под вода.Особено когато ИД са влезли в селището ,но кюрдите ги прогонили.А в България -Шефът на Върховна административна прокуратура Ася Петрова изнесе потресаващи факти относно състоянието на язовирните съоръжения. От думите й на човек може да му побелее косата. Петрова съобщи, че над 2000 язовира у нас са неизправни. Други 205 са особено опасни. Цъкат като терористични бомби, защото всяват страх и ужас. Отделно от това могат да затрият стотици хора. Цялото усилие на институциите е вложено в това да си разменят писма и да си обясняват как укрепването на стените не е тяхна работа, как нищо не зависи от тях или пък как са с вързани ръце, защото законодателството е непълно-поместено във Фрог.Някои язовири не се знаят и на кого са,дали са ги на концесия.Това също е вид тероризъм и то много по опасен от влизащите мигранти.

Ха сега , не отклонявайте темата тролове...кой с колко бил живял и тем подобни... Сега на въпроса вярно ли е това или не? Стара ли е снимката на червената журналистическа подлога ..?

С тоя някой може ли изобщо да излезе наглава?

стига сте плюли по доказани и признати професионалисти, това че не играят по свирката на управляващите и им показват грешките не значи че са дебили. Дебили са послушковците, тези които припяват на управляващите и нямат и грам мисъл в главите си. А Симеонов е изпечен мошеник и лъжец

Кои са доказаните професионалисти? Гаджето на Станишев?

Припяващи на властта у нас има от соца. Тогава имаше някакъв гювеч. А сега колкото да се мазните на властта и да плюеш по Йончева ще си останеш само един пюнчо.

Откакто Симеонов каза, че той и жена му живеят с 1300 лв на месец и т.н.т. (направо жив да го оплачеш) не вярвам на нито една негова дума.

Довечера, в кварталната кръчма, в присъствието на пожарникаря, Валери Симеонов, току що дошъл от джунглата, ще изнесе лекция на тема: "Как да лъжем, че Йончева пак лъже?" Каракачаков пък ще бие шамари на бежанци. Ще има практически демонстрации. За всички от герб вход свободен.

Йончева след ''премиерата '' сама си каза, че ''имам още материал , но не ми стигна времето да го прибавя във филма''. Явно тази снимка е от септември и ЛЪЖКИНЯТА ЙОНЧЕВА ОТ ДЕБИЛНОТО БСП реши да използва този фотос за да лъже и мами народа! Защо Йончева от БСП излъга, че симката е от онзи ден, няма смисъл да гадаем. Всички от БСП са лъжци, измамници и манупулатори, жадни за власт ! Вече 100% доказано!

ПАЧАВРА Е ПОСЛЕДСТВИЕ ОТ ИЗПЪРДЯН МОЗЪК НА ПЕДЕРУНГЕЛА СТАНИШЕВ.

Дори само това да са поправили дебилите на Симеонов след филма на Йончева, пак има смисъл от него! Не че се променя фактът, който се изнася в него и който е много по-тревожен от самата ограда! А именно - покриването на трафика на тези джагали от високо равнище, което обезсмисля и самата ограда и усилията и мотивацията на тези, които са уж призвани да го пресичат. А Симеонов може да си приказва каквото иска и да хвърля прах в очите на хората! И без това на тоя измислен политик вече не му вярва никой. Но и на него много не му пука, особено ако е пригрял крадливите си ръчички и на тоя рушвет!

Вацлав Хавел - комунистите Вън от държ.власт, те са вечни провокатори Запомнето го този с име 123 цифри няма име и лице Комуноида - зъл, злобен, завислив, подъл изопачавър, и двуличен крадец вярва само в пари, власт и вярност в кпсс... Изхода от комуноидите е Лустрация по чехски. Хавел. Бог наказва предателите на народа

''Който копае гроб други му, сам пада в него и...става дебил!'' С поредицата си от долнопробни лъжи, Елена Йончева окончателно закопа БСП!

Няма технически проблем да се установи (докаже) кога е правена снимката.Йончева, като разследващ журналист, трябва да е наясно с тия работи и не би сгафила със стара снимка.Ама, ...знае ли човек?

Ми като гледам колко хора тук и вярват, що пък да не пробва? После я камилата, я ......!

е стар, дост по стар от снимката.. значи и той е една голяма ЛЪЖА !

Обединени патриоти НФСБ, АТАКА и ВМРО Българската платформа ...България е изправена пред заплахата да бъде залята от огромни маси нелегални имигранти, чужди по култура, религия и манталитет. Ние няма да допуснем да станем жертва на сбърканата европейска политика по този въпрос. Трябва спешно действие, а не послушание пред началниците в Брюксел. България трябва да денонсира Дъблинското споразумение...

С ваша помощ вярвам, че в следващото НС групата на Обединените патриоти ще е още по-голяма и по-силна. Заявявам отговорно, че този път ще заемем властови постове, не защото сме лакоми за власт и пари, а защото чрез участието във властта много по-лесно се реализират всички цели заложени в нашата програма, категоричен беше Валери Симеонов. Той посочи още, че програмата на партията не е сменена, а същата която са предлагали и през 2014 година.Като един от основните приоритети е увеличаването на минималната пенсия на 300 лв. и вдигане на останалите пропорционално. Парите за това ще дойдат първо от фалшивите инвалидни пенсии и второ от санирането. Санирането е хубаво нещо, ама стига толкова. За мен по-важно за държавата е живота на старите хора, а не живота на старите сгради, каза Симеонов.

Валери Симеонов от "Обединени патриоти" коментира бъдещата коалиция на 44-ия парламент и някои от по-значимите събития в политиката в студиото на "България сутрин". Симеонов каза, че ако се стигне до коалиция между Патриотите и ГЕРБ, те ще искат Бойко Борисов да отстъпи поста си на премиер. Според него не е важна личността, която заема позицията, а програмата, по която се движи правителството. "По-важна е програмата, която едно правителство ще напише. Не личността. Стига сме робували на стари шаблони. Аз лично ще се опитам да убедя Борисов да даде поста си. По-важна е България, а не егото на когото и да било" даде своя коментар той пред Bulgaria ON AIR.

НЕ ВИ ЛИ ПИСНА ДА НИ ЗАНИМАВАТ С ТАЗИ ШАВРАНТИЯ?ВЪВ ФИЛМА И ИМА ВСИЧКО НА ВСИЧКО ЕДНА ДУПКА ОТ ПРИРОДНО БЕДСТВИЕ И МИГРАНТИ ОРГАНИЗИРАНИ ОТ САМАТА НЕЯ ДА ПРЕСКАЧАТ ОГРАДАТА.СЕГА ПОДНАСЯ ПРЕТОПЛЕНИ МАНДЖИ ОТ СЪЩОТО ПРИРОДНО БЕДСТВИЕ И ВСИЧКО ТОВА С ЦЕЛ ДА КЛЕПА РОДИНАТА СИ.

Аман от коментиращият педераст на 13.55"За Симеонов освен ,че е манипулатор и долен лъжец та да каже за х-л,,Козият рог " и далаверите му с Гранична полиция.

Ми аз не мисля, че 28 лева на нощ с ядене и СПА е далавера за хотела.

Държал съм изпити и по марксизъм и ленинизъм,и диалектически материализъм,и история на КПСС,и история на БКП,и по "Капитала" и други празни идеологически дисциплини.И кво от това?Какво ни помогнаха,най-вече на най-големите комунисти в СССР и България които предадоха социализЪМА и комунизЪМА.И като прочетеш евреина Маркс,какво ще стане?Да,Маркс пише за дивия и античовешки капитализъм през 17,18 и 19 в.,което руските и българските комунисти вече 28 год.възпроизвеждат в страните си и третират съотечествениците си като роби/Пример- Ковачки,Банев,Гергов и други "честни" български"бизнесмени".Глупакоо,преди да пишеш,мисли,а не действай първосигнално.

не знам какво си чел ,но нищо не си разбрал. Обяснимо защо! Щяха ли да си правят труда в най елитните университети в света да изучават Маркс, ако беше глупост както ти си мислиш? Май бъркаш история на БКП с неговите трудове,а те общо нямат.

ТЕ И ХИТЛЕР ИЗУЧАВАТ ПО СЪЩАТА ПРИЧИНА;)

тоя винкел ви лъже дори за собствените си имена.... истинското му име е Валери Симеонов Балевски..от комунистическата фамилия БАЛЕВСКИ, вие му вервайте...на далаверко той пак ще на кяр с ахмаци като вас!

Ако Йончева е права за нещо дири минимално , защо лъже така нагло и подло с тази снимка? Вече никой за нищо не вярва на БСП.

със тази снимка лъже?!?

листа като за края на ноември. По дърветата, по-точно. Така се лъже. А като цяло и двамата спорещи взеха да омръзват на аудиторията.

На снимката на Йончева виждам паднало и отнесено от водата съоръжение. Яко някой вижда друго и казва, че е лъжа, кажете повече хора какво виждате Вие , да не съм ослепял вече.

Лъжа е датата, на която казва, че го е снимала. Не се правете, че не разбирате.. тоест, дано наистина да не разбирате..

Когато Елена Йончева ви каже ''добро утро'', значи е време за ''лека нощ''.:))

Руснаците построиха ограда в Крим за 50 км - 3,3 млн. долара или 1 м = 66 долара. Нашата ограда 1 м. = 750 лв. Да е жив здрав българския данъкоплатец.

Това тук е пазарна демокрация, какво я сравняваш с онази прогнила диктатура? Много си малоумен и прост!

Евала че си глупав ,първо не е построена оградата на Крим , второ недей сравнява труда на една и друга държава особено руския там още съществува крепостничеството !

Всяка дума изречена от дебилите БСП, се възпрема от народа като чиста лъжа! Йончева си свърши работата, браво!

Е, вярвай на Варелито тогава, нали и минималната заплата ти направиха иляду лева!

ПЪРВО-500ЛВ.,ОТ 01.01.18Г,А СЛЕД ТОВА И 1000ЛВ.! ФАКТ !!! И ПЕНСИИТЕ ПОВИШИХА,ЗА ПРЪВ ПЪТ ОТ МНОГО ГОДИНИ НАСАМ!НЕЩО ПРОТИВ ЛИ ИМАШ?!