България не се признава за виновна по делото на ЕК срещу БЕХ

Народните представители с пълно единодушие гласуваха в подкрепа на приключването на делото на ЕК срещу БЕХ без признаване на нарушенията.

Обратно в новината

Коментари - България не се признава за виновна по делото на ЕК срещу БЕХ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Б. не се признава за виновна..... То и 90% от затворниците в СЦЗ не се признават за виновни, ама са там. Накрая пак ние ще платим санкцията!

Тикви празни! И алчни! Когато е за далаверата са зедно, герберунбгели и БСП, все отбор комуняги-юнаци.

В тези дружества се назначават само наши хора ! Комунизмът витае в сградите ! Всички са на хранилка, а не разбират нищо от работата си !

финансовите санкции сигурно депутатите единодушно ще млъкнат.

а като ни удрят..

"От трън та на глог"-махнаха Делисивков сложиха Петър Илиев от екипа на Вальо-Топлото,които за 2год. ръководейки НЕК разреши ограбване на площадката в Белене ама нали е от послушните на БКП успешно преминали в ГЕРБ усвоил е навеждането.

От къде изпълзя,бе?!

Ех ,ако бяха толкова единодушни и смели срещу Атомстройекспорт.Сега нямаше да имаме куп ръждясали джилиза на стойност 700 милиона евра в гьола на Белене...

Така ли бе, Моше-нико Костов. Я кажи колко милиарда откраднахте с корумпираните американски ТЕЦове? Страх ли ви е, че като стане АЕЦ Белене и дава ток на три пъти по-ниска цена, няма да можете да крадете вече. Страх ви е, а?

Ха! Как всички (комунистите от БКП/БСП, комунисто-ДС агентите от ГЕРБ, мюсюлмано -агентите на ДС от ДПС и националните предатели-агенти на ДС т.нар. "Патриоти") се метнаха да защитават БЕХ! Аман от крадливи държавни холдинги!

опппааааа... забравих и дебилите на Марешков!

дали му пука,че не сме били съгласни? Позиция се доказва с документи и факти,а не с декларации.

Интереса клати феса!Къде е закона за проституцията, вече 26 години, няма такъв закон!

Много правилно решение на парламента. Държавата не е длъжна да предоставя държавните газопреносни пътища на частни лица и да им осигурява конкурентно предимство. Който иска пренос, да си строи газопровод. Навремето Жан Виденов устоя на натиска и не даде газопреносната мрежа на Газпром. Сега Овергаз на С. Дончев, зад която пак стои руско участие, иска същото. А от цялата обстановка се възползва Брюскел чрез решение в наш ущърб по казуса и по този начин отваря път и на западни фирми за достъп до нашата мрежа. Въобще, освободихме се от съветския диктат и се натресохме на европейски такъв, но вече "демократичен".

От съветския диктат вопще не си се отървал ...

Ти май още си в соца, а? ГЕрберунгелче!

Щом Ерменков и Бойчев са внесли тази точка значи държавата България ще бъде ощетена в полза на руския монополист чиято сянка ясно се откроява като една единствена сянка и за четирите уж държавни и частни предприятия!

Решението си е решение, но въпросът сега е "какво следва?", като се има предвид, че ЕК не търпи някой да й се опъва? И си мисля, че дори да не наложи санкция от 200 милиона евро, за каквато се говори по това дело, то ЕК ще спре финансирането на България по някои оперативни програми. А това ще е много кофти - нали помните рефрена "На тях им ги спират, пък на нас ги пускат!" Е как така ще се допусне Вождът и учителят на българския народ, Слънцето от Банки, да се свети името Му, да не е прав?!?! Това е толкова неприемливо! И очаквам Боко да се извърти, независимо от решението на парламента - кво като са му работодатели и началници тия от НС, ония от Брюксел са по-големи началници, ще ги слушаме тях, я! Че иначе я спреха еврофондовете, я секна далаверката! А това е два пъти по-недопустимо от това разни опозиционери в парламента да му пилят на главата, че не е спазил парламентарно решение - дреме му, нали неговите дупетати ще гласуват против евентуалното искане на оставка. А пък може и Теменужка да "поеме вината персонално" и изведнъж да "прецъфти" - нема проблем, ще я сменят с някой друг крупен енергиен специалист, та нали в ПП ГРОБ е тъпкано с такива...

Май втория вариант е по-вероятен - вижте само как хитро парламента, доминиран от ПП ГРОБ не задължава нито председателят на Министерския съвет (демек Борисов), нито дори колективния орган Министерски съвет, а директно министъра на енергетиката! Че и даже не председателят на Министерския съвет да следи за изпълнението на решението, а ресорния вицепремиер, т.е. заместник-председателят на Министерския съвет Томислав Дончев. Та той е от ПП ГРОБ, но дали пък нещо не се е разсъхнало и гробарите вече са "изкопали" политическия му гроб...

А ми как няма в тия фирми дават хляб на една камара частни фирми така де фирми на депутати и министри!

От кого пазиме тази тайна? От самите потребители ли? И защо? Цялостната политика в областта на енергетиката на всички правителства до сега е пълен ПРОВАЛ за потребителите и едно голямо надкредване за..а... Хубаво поне, че виновни няма, да го ...народа...