Убитият в ”Хиподрума” - шампион по авиомоделизъм

46-годишният Борислав Бърдаров, който бе убит по особено жесток начин в столичния кв. "Хиподрума", е носител на Световната купа за 2016 г. по авиомоделизъм.

Обратно в новината

Коментари - Убитият в ”Хиподрума” - шампион по авиомоделизъм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Народът го е казал. Уй мозък нема.

исляма е прав - на всеки мъж - почетири жени!Няма да посегне на приятеля си!

Човека го е направил от болка. Приятелят му се е възползвал от него и му е взел живота. Не е обмислил добре последствията. И двамата са виновни и жената също. Много жалко.

Ти прочете ли въобще новината ! Бившата жена ! Тя му била шута , а сега този търсил някой да му е виновен ! Няма цял живот жената да седи сама !

Винаги белите стават заради пари, власт, жени. Е това сме ние хората най-жалките създания. В случая заради една слива безмозъчна...

Много ми е интересно, защо тя да е безмозъчна? Мисля, че е ясно кой е безмозъчният и кой е извергът.

за изневяра се трепа, това е положението, но на кифлата и се е разминало тоя път

Ехоооо, Хората ти пишат "бившата съпруга" на приятеля му. Е , като се е развел с нея, за каква ревност говорим. Сега ще гние в затвора, а си е имал свободата...... Пълен тъпак. Да се прецакаш сам е най - гадно.

Не е изневяра. Бивша съпруга на убиеца. Настояща на жертвата. Имат официален брак + дете.

Ееегати, коя е тази неземна красавица та мъжете се избиват за нея?

и все акълите им на тези хубавици са едни такива никакви..

Ясно. Пак за таковане става въпрос. Не можли да си разделят една дупка. Бива ли заради жена таквиз простотии да вършат? Дърти ора са все пак не лапета на по 17 години.

Е що па за само една дупка бе ? Повечко би требало да са ..

Води до психопатия. Научете се, че човек, в по голямата част от случаите, свързани с него, губи, и по рядко печели. Така ще запазите психиката си по дълго.

....нали е бивша...какво му пука с кой е...тъпа работа...ей,това човешкият живот за нищо го нямат вече...

За всички останали "бивша" за психопатите,явно няма такова понятие-още е негова собственост

Тия изперкали идиоти не могат да си разпределят гаджетата чак и се самозаклали-Това е слаба психика и контрол и понеже законите ни са такива единия ще го изкарат невминяем ще постои в някоя лудница и ще го пуснат на свобода.Булгарска му работа.ТОВА РЕВНИВИТЕ ГАДЖЕТА ДЕТО ТРЕТИРАТ ЖЕНИТЕ СИ КАТО СЕКС РОБИНИ И СОБСТВЕНОСТ СА ГОЛЯМ УЖАС-СЛЕД КАТО ВЕЧЕ И КОЛЯТ И УБИВАТ ДА СЕ ВЪОРАЖАВАМЕ БРАТЯ И ДА НИ ДАВАТ ДА НОСИМ ОРЪЖИЕ ДА МЪСТИМ НА ГАДЖОНКОВЦИТЕ?ЖЕНИТЕ НЕ СА ТЯХНА СОБСТВЕНОСТ!

, която завършва по следния начин. "дълбока рана заздравява, лоша дума не се забравя" Е, не всяка физическа рана заздравява, но обидата много хора прощават по трудно от физическата рана. А го има и това в Библията" горко на оногова дето върши грях, но още по-горко на оногова чрез когото грях дохожда". "Бог забавя, но не забравя" и т.н.

защо ги слагате: 1.Защото написаното, не е вярно. 2.Защото смятате, че авторът на поста не е искрен, а злонамерен. 3.защото се чувствате гузни от написаното. 4.Нещо друго. може и да не отговаряте, никой да не се чувства задължен.

жалко за кадърния човек...

Не пожелавай дома на ближния си; не пожелавай жената на ближния си, (нито нивата му) нито роба му, ни робинята му, ни вола му, ни осела му, (нито никакъв негов добитък) нищо, което е на ближния ти. Ако се спазват всичките Божи заповеди всички ще живеем като във Рая. Но това важи за нормалните хора,за Животните важът първичните инстинкти.

Добре е да си жена - можеш да си пожелаваш мъжа на ближната колкото искаш.... И да върнем робството, че да не си пожелаваме роба на съседа, а? ти друго по-нормално нещо не можа ли да кажеш? Да почива в мир човека.

Да се спазват, означава да имаме силна Вяра.Но на никой-не му пука какво пише в старите книги. Всеки иска да живее сега на момента, да получава това което иска, да задоволява всичките си желания и прищевки!

ако на е един човек или на много им се пречи да бъдат щастливи.Както пише в евангелието Тома дето официялната църква несправедливо нарича неверни" удрят ли те-трябва да се браниш" това всъщност е перефраза от един стар български филм но смисълът е същия.Ами сетете се какво е казала Ванга за Югославия и България и колко е права.

Нека се порадваме за човека! Душата му е вече в по добрия свят. Нали? А убиеца, му е помогнал да измине по бързо трънливия път към спасението си. Да го бявим за герой? Жалко за близките на невинния човек! Не заслужават загубата му! Съболезнования!

Чудно нещо е животното,пошлушното животно е дресираното животно, а животно се дресира със глад и камшик

Занимавал съм се като ученик с авиомоделизъм. Да загубим световен шампион е повече от ужасно. Това не се учи за ден или два. Този човек е славил името на България ! За този който го е убил и електрически стол е малко ! Само римско наказание - убиване с камъни !

Убиването с камъни е юдейски обичай, римският е разпъване на кръст.

Значи разпъване на кръст и убиване с камъни, за да не се тормозим!

Как може да бъде отнет човешки живот за подобно нещо. Да ни би като му е бивша съпруга на убиеца, да е негова собственост. Всеки има право на такъв личен живот какъвто иска. Писна ми от примитивно мислене у нас. Да почива в мир човекът и сили на жената и сина му!

Точно така, но според мен ако държавата налага смъртно наказание и го изпълнява - тези с престъпните намерения ще се замислят много , ама много сериозно преди да тръгнат да правят каквото и да е било...

Те пак няма да се замислят. Затова са убийци, защото са родени увредени. НО ние ще се отървем от тях!

Дори и да е настояща, пак има право на личен живот. Но не разбирам, защо не си решава отношенията с нея (явно не е с другия насила), а е убил човека? Ако това е нормално, да очаквам ли, Мартин Станков или Д Бербатов, да иде да коли президента Плевнелиев?

няма по-добро място. мястото е в пръстта на два метра под земята, гризан от червеи. затова живейте живота пълноценно и се отнасяйте с другите, както искате да се отнасят с вас.

не са чужди задкулисни мисли и постъпки.

Какво задкулисие има в това да имаш връзка с бившата жена на приятеля си. Дори това е по-добре - остава си в приятелския кръг.

ама са тъпи. Заради една фуста - то фусти с лопата да ги ринеш. Я вижте Плевню два брака и трети в период.

пък един професор дето освен че много знае в своята си област е и шампион по дебелашки хумор, не мисля да го убивам обаче за съжаление и такива ги има.