Седмокласничка опита да се самоубие в училищна тоалетна

Седмокласничка опита да се отрови с ксанакс в тоалетната на бургаското СУ "Иван Вазов". Инцидентът е станал в голямото междучасие в сряда.

Обратно в новината

Коментари - Седмокласничка опита да се самоубие в училищна тоалетна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е вик за помощ, а не желание за смърт!

Невзрачната пикла на невзрачни родители иска да направите ЗРАЧНА !

Да са си на място родителите, ама ако живеехме в правова и демократична държава. А повечето успели родители отдавна не са нито честни, нито почтенни и т.н. Корупцията е оплелал цялата държава. Ако родителите бяха на мястото - нямаше да има корупция, нямаше и да се продава дрога пред училищата. Ама на. Плащат децата ни. Ком морала си бе по-добър от мутренския и чалгарския.

Дир-ът па ни хвърля в тъча. Да се чуди човек дали семейните проблеми, често посещавания училищен психолог са ѝ и били проблема или наргилето.

Намаше такива работи при другаря Живков, когато бяхме трета икономика в света, втора армия, първи по Високи технологии... Хахахахахаха, ироничен съм, за по-тъпите, които не са разбрали. То и да имаше, нали ще ги заметат под килима. При комунистическият "рай" лошите новини бяха забранени.

Да живеят милиардерите! За мизерията, в която живеят всички останали -сами са си виновни. Да не мислите, че системата ги ограбва? Те сами, доброволно дават всичко от себе си за империалистите. Да -а! Благодарни хора!

Особено вашите милиардери от Посрано 20 - пребоядисаните ви другаре.

Браво на децата, че сигнализираха, а не е извадиха смартфоните си, че да снимат сеира! А опит за самоубийство- силно казано, по- скоро опит да бъде привлечено внимание в нейната посока. Как навремето всичко се лекуваше с билки? Помня, една връзка коприва по седежното място решаваше проблема и с пубертета, и с лоши оценки в училището, и корикираше поведението на подрастващите...

Ейй, от къде се взима ксанакс така лесно?!

TIREX

нищо ново, както и новината че седмокласничака сее нататрузила в училище...след което се напила и надрусала.

Вече нито седмокласничките са седмокласнички , нито училището - училище! Само гледай бройката да опазим да не спре кранчето, че трябва да се уволняваме , а матряла , матряла ще специализира в училището на живота ... Жалко за момичето ..

Тук ключовият израз е Семейни проблеми - те прерастват в обществени!

Абе има психолози и психолози. Явно училищния психолг не е помогнал. И сега момичето винвно. Докога слабите ще са все жертви и все жертвите на системата или некадърността ще плащат висока цена, че са се доверили на "специалисти.

Обществото плаща щатове за измислени длъжности, а държавата се грижи да ги представя за "неизбежни". Аз, в моето училище не помня да е имало психолог, нито някой психясал от липсата му. А неуравновесените, заради липсата на родителски капацитет, се ползваха от привилегията да изпитат физическото си съприкосновение с постиженията на мануалната терапия от страна на учители, възпитатели, в краен случай -директор. В неспасяемите случаи влизаше в ролята си ТВУ, за да има сценарии за филми като "Вчера" например.

E, тогава дрогата не се продаваше като бонбонки, специалистите си бяха специалисти, а не с купени и платени дипломи и децата се учеха на комунистически морал. Което бе по-добре отколкото на мутренски и чалгарски, въпреки, че комунистите се деляха на две категории-идеалисти, които мнооого си патеха от наивността или далавераджии и интересчии.

Имаш ли представа какво е ТВУ и гледал ли си филма "Вчера"? Май отговорите и на двата въпроса са "НЕ"...

Ааааа, не така бе дете!!! Знаеш ли и на мен колко пъти ми се е искало да взема едно въже, да се стегна силно ПОД МИШНИЦИТЕ и така да се обеся или пък да се хвърля СЛЕД някой бързо движещ се влак, ама ей - на още гълтам жабките от живота :))))

Бог да пази децата ни. Направо настръхвам като почета с кое дете къде какво се е случило.

Както се казва, помогни си сам, за да ти помогне бог. Ако родителите са си на място дори калпавата образователна система не може да съсипе едно дете.

демокрацията. Сега само да ги приеме ЕС готови всичко да направят, да ни признаят, да се прегръщат с нас, да ни гледат в устата - ние да кажем А, те - Б. Ама как да вярват колко е лошо - нали гледат как Корнелия приватизира за себе си, къде учи и работи синът ѝ, къде работи мъжът ѝ - не слушат какво им говорят, а гледат какво правят баш комунягите.

само се питам защо всички се натискат за нея. Дори и тъпите орки. Никой не отива в Русия, не казвам северна Корея. А някои отиват направо в Ада като синът на Корнелия - учи и сега работи в НюЙорк, синът на Първата дама и той там, дори не в Европа. Абе не вмсички сме дебили!

Доказва единствено, че демокрацията е перфектно нещо за едни, за сметка на ада, в който за длъжни да живеят всички останали.

това в стара загора , благоевград или в бургас е станало?

Никой не се интересува от съдбите на хората.

Разбрахте ли докъде ви доведе светлата демокрация на онези "търговците от Храма" демек еврейчетата дето и арабите не ги признават като държава. Разправят че тази същата светла демокрация може да ви заведе и до двата метра под земята само и само да си присвои малкото ви пари и имоти. То и затова ви казват че сте дебили.

Не,не сме разбрали,добре,че си ти да ни светнеш с червеното фенерче.

Ако е симулирала, дано добре да са я промили, та да й държи спомен по-дълго. Но при всички случаи, детето "крещи" за внимание и грижа!

Истеричен тип личност, в пубертет, вероятно с родители, които не ѝ обръщат толкова внимание, колкото на нея ѝ се иска, и тя прави груби опити да го привлече ... "Често посещавала училищния психолог" - и кво?! Някакъв резултат от тия посещения има ли?! Като ги знам тия психолози какви са дървета ... Научили десетина вносни думички на тема психически състояния, първо си ги рецитират тях, след това ти заявяват "абе, я се стегни, не се излагай, всичко ще се оправи, като си промениш мисленето по въпроса ... Горе главата!" и вече изтърканата от употреба дето трябва и не трябва фейсбучна фрза от демотиваторите "Като ти дадат лимон - направи си лимонада" От тия глупости и баналности никой още не се е оправил! Но "психолозите" седят там, получават заплати (може малки, но гарантирани) и чакат да им минат годините до пенсия ...

за бременна е малко малка, но случва се. Що не се самоуби в къщи, когато няма никой, а в училищната тоалетна -за минути ще я открият.

Хайде, самоубий се, и ни отърви от глупавите си писания.

маи ти е бременен мозъка щом ражда такива лудости

Това не е бил опит за самоубийство - а зов за внимание и да и се помогне (особенно ако наистина е имало проблеми в семейство)