Ангелкова: Коалицията е стабилна

Коалицията е стабилна, правителството изпълнява управленската си програма, посочи министърът на туризма Николина Ангелкова.

Обратно в новината

Коментари - Ангелкова: Коалицията е стабилна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

++++++++

Далавери е на малко по-различно мнение,но нейсе. Тази "жена"ползва ли огледало?

За малко и тя да стане "Мис България".

Как няма да е стабилна.Я,колко крадливи мутри рантутим,та да крадат повече. При толкова милиони балъци.....Нека блажат горките. Кой със суджуци,кой с еленско,кой с милиарди.....

Пълна ЛЪЖА е това че 90% от КРИБ, АИКБ, Съюзът на собствениците в "Слънчев бряг" били против . Кои са те за да казват ??? Мутро мутрооо за никакъв х.й не ставаш - това е купиха те...или просто слушкаш нищо друго...

От едно време знам от чичо си, на жена без зеници - вяра да нямаш. Грозилда Калинкова колко операции на апендисит е направила с този нос, докато се издигне дотук - и тя не знае

БСП клати държавата, Бат Бойко клати...народа, ама яко го клати, въобще - пълна идилия :-)

Тази закриля мутро-циганските "търговски" преместваеми обекти в мутренско-селските курорти.ЗАЩО ЛИ?

A бе керкенез

бляботения... Общи приказки, разтягани в безкрайно Йо-Йо.. Ни думичка обаче, какво ще предприемем за показаните във филма на ББС золуми из Слънчев бряг.. Пиянските и сексуални оргии в басейн към хотел ивъв време, когато гости на хотел са си в стаите с невръстните деца. И се заклеват повече НИКОГА ДА НЕ СТЪПЯТ в България.. За свободната продажба на наркотици във всеки СЕКСШОП.. За надпреварата на линейките и мародерстването на туристите за "медицински услуги".. Съпоставен този филм с тези за другите курорти.. Показва едно - никога няма да вземем техните туристи.. А Слънчев бряг - пак ще си е клоаката на световния туризъм..

Тази какво работи в туризма?КАМИЛА на плажа ли е?

Моме съюза на собственици в Сл.бряг какво са , ако не са мутри а ?!

Като говорим пд мутри, не разбрах кои стана председател на БХРА

то и чулът на коня съдран ама той вика че не вали)))

И в морето има вълни, че има и вълнения пък камо ли в политиката, но Валери Симеонв е урановесен и предсказуем.

Щом всеки ден и всеки час, де що има министър и депутат от управляващата коалиция казва, че "коалицията е стабилна", значи виси на косъм.

С пълна сила върви установяването на диктатура на ГЕРБ у нас. Вече уволниха Люба Кулезич, да се готвят и останалите независими журналисти и критици на властта. Народе, защо ги избра тези дърти комунистически крадци?

Наистина съжалявам за Кулезич или по-скоро за предаването ѝ! Това беше единственото що-годе свястно, ненапудрено и предварително режисирано предаване! Ако BIT я 'изпуснат", ще загубят много! Ще видим...

Ей, успяхте бе, Ангелкова, успяхте да ме отвратите от две думи - стабилност и морален ( акт)! Слава Богу, от акта още не сте ме отвратили напълно;))

Мутра до мутра , хайдук до хайдук , бандит до бандит и крадец до крадеца , как няма да са стабилни!Стабилно са яхнали дебилния народ и смучат от жизнените му сили като вампири!Но ....винаги има Видов ден!

Щом се обясняват, значи не е стабиУна.

кон да ви го тресне ще дадете откат на зад ,но властта няма да пуснете!

БОКо затова е сложил тази "кобила" - да Го поема без откат...!!! :::))) Дааа...!!!

"Коалицията е стабилна", защото в заедност крадат като за "световно" от мат'риала...!!! Дааа...!!!

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Веднага минус, заради ''поддържана и финансирана от EU и УСА". Точно EU и УСА те карат да гласуваш почти 30 години за партиите на ДС/КГБ. Дтеба в тиквата проста, свинска.

Коалицията е стабилна, правителството изпълнява управленската си програма, България е на всички възможни последни места в Европа, посочи министърът на туризма другарката Николина Ангелкова.