Парламентът заседава по делото на ЕК срещу БЕХ за монопол

Парламентът обсъжда при закрити врата действия за приключване на делото на ЕК срещу Български енергиен холдинг (БЕХ), „Булгартрансгаз“ ЕАД и „Булгаргаз“ ЕАД.

Обратно в новината

Коментари - Парламентът заседава по делото на ЕК срещу БЕХ за монопол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Криете посраните фирмите зад закрити врати, но ще трябва да изпиете и горчивата чаша докрай, ДА ПЛАЩАТ ТИЯ, ЗАД ЗАКРИТИТЕ ВРАТИ И НАСЛЕДНИЦИТЕ ИМ, ЗАЩОТО ТЕ СА КРАЛИ!!!

А ЕК има ли МОНОПОЛНО ПРАВО ДА СЪДИ ВСИЧКИ!? ЩЕ ПЛАЩАМЕ ,ТОВА СА "ЧАСТ" ОТ ВНОСКИТЕ ЗА ЧЛЕНСТВО, КОИТО ОФИЦИАЛНО НЕ СЕ ОБЯВЯВАТ И ЗАТОВА "БАЛАНСЪТ" Е ПОЛОЖИТЕЛЕН!

Много бе!мутрите се бият а ние плащаме

И защо при закрити врати?! Трябва да е публично нали всички ще плащаме тези 200 милиона! Писна ми!

МАТ.РИАЛА ПЛАЩА КВОТО МУ КАЖАТ - НЕ РАЗБИРА, НЕ РОПТАЕ ...!!

200 милиона евро! Толкова ще ни струва некомпетентността на правителството и алчността на определени настоящи и бивши политици, включително бивш президент с "Големи Шлемове"! Само че платците ще сме всички ние, а не те! Ще си платим "дебилизма" че сме ги избрали!

Най-големият терорист е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от Руската мафия, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Е ми ти виж кой е изпълнителен директор на Трансгаз, дали той не беше "инкасатора" на Борисов, когато беше кмет и дали, чрез тази забрана, не искаха да прилапат бизнеса на Златев, както стана с Ганчев. Сега ще платим луди пари заради игрите на мутрата.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

ДС се кълнеше за вярност ПРЕД КГБ!