Съдът не даде ход на делото за Царските конюшни

Софийски градски съд не даде ход на делото срещу бившия областен управител на София Веселин Пенев.

Обратно в новината

Коментари - Съдът не даде ход на делото за Царските конюшни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на 80 съм и съм играл в двора ѝ заедно с майката на Коцето - Калки - Янка и братчото ѝ. Интересно - там живееха шофьорите на ЦК, но вратата на двора не се затваряше, имаше една голяма въртележка. Ако зорлем не се разруши сградата ще изкара още толкоз.

сега Костов - прекрасен - изцяло в бяло, ами защото той пръв покани Нинова да крадат заедно и крадяха с пълна сила. Сигурно от ГЕРБ крадат, както и всички други навсякъде - ама и оставят построено, а комунягите - само крадат - Боковата с ПЕТ МИЛИОНА ДОЛАРА, а и мъжът ѝ е световно известен крадец, гОЦЕ И ТОЙ С ПЕТ МИЛИОНА ДОЛАРА РАВНИ НА ДЕСЕТ МИЛИОНА - ТОЛКОВА МУ СТРУВА ХОТЕЛЧЕТО суха пара - откъде - сам каза по една тевизия - заем има само 250 000, Станишев с имение на Женевското езеро - ама жена му била богата щото бившият ѝ окраде и съсипа цялата банкова система.

Като толкова важни хора са крали,е как ще дадът ход на делото и съдийте как ще лапат пари.

Още да си увеличават заплатите с дадените от мутренската групировка наши пари за да могат завалиите да гледат едно дело на месец най много а като го отложат и него ще имат време да си харчат мангизите..

Един честен и читав няма в Герб ! Афери много , конюшни ,НДК , Калиакра , Суджук Гейт и много кражби и присвояване по -крадливи от СДС и Костов , Софиянски , Царя , Велчев и много други знайни и незнайни крадци на прехода !Лакомията не води до добро , Народното Проклятие застига лъжците и крадците ! Никога Герб , унищожи Герб , за да започнем нов живот ! Амин !!!

тоя е от реформаторите

Ама нали си бяха исие с герберасите където всеки мислещ знае че без одобрение на боко нищо не става...

Този престъпник Веселин Пенев е голял мръсник. Докато работеше в централата на ДПС, правеше и там големи далавери. Сега съдът трябва да си свърши работата и да му лепни поне 10 годинки да полежи в панделата, пък като излезни оттам да си харчи спокойно откраднатите от царските конюшни милиончета. На тоя и въжето му е малко.

Сградата е прекрасна, има излаз на каре от 4 улици, не е само това, което се вижда на снимката. Дано не я разрушат, а да я реновират и да я използват за нещо хубаво във вида, в който е.

Води се КЦ и е държавна. Няма как да я разрушат.

Крайно време е да почнем да съдим съдии, прокурори и пр. т.нар. лица в сферата на правото. Не да се съди държавата за това или онова, защото резултата е, че плащаме ние, а да се съди конкретния човек, виновник за нещо си - забавяне, недоглеждане и т.н. и т.н.

Е, нали двете каки ги съдиха. И?

Признавам си, не мога да се сетя за кого говорите. Но като изписах това, което написах, имах предвид да бъдат съдени извън страната, сега обаче си задавам въпроса, това възможно ли е, наистина не знам, но ако е възможно, това ни е шанса. Който и да съдиш в БГ, ако е нечий човек или на определена длъжност - каузата е загубена. Уви!

осем месеца му трябваше да разбере, че областният управител не е бил редовно призован. Трябва да има големи глоби и уволнение за този който е допуснал гафа. Да, ама не - всичко си е измислено и подредено за да няма виновни - още повече областния управител.

Една е достатъчна - с тегло 9 грама .