Радев и Борисов поздравиха Меркел за победата

Президентът Румен Радев и премиерът Бойко Борисов поздравиха Ангела Меркел по случай изборната победа.

Обратно в новината

Коментари - Радев и Борисов поздравиха Меркел за победата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Радев и Борисов поздравиха Меркел за победата" То пък една победааа...

Ех, каква радост за Боко - ще може да продължи да ближе на Мути гъзището...

Меркелката е спечелила изборите също като Боко - с най-много гласове, ама за никъде. Пожелавам ѝ да си покъса нервите с коалицията, която ще събере!

срам за германия и цяла европа е победата на баба меркел бог да ни е на помощ на всички християни

Само тези двама глупаци ли не разбраха, че Меркел загуби изборите. Боже, какви политици имаме само.

Дано това да е само от учтивост и подлизурство иначе, смях в залата.

Да видим дали ще честити на каталунците в неделя!

Всъщност Бобо какво е казал: "Изборната победа е признание за политиката ви" или "Изборната победа е признание за политиката Ви"

ДрОгарю "жИВИН",ако Борисов е "ГЪЗОБЛИЗЕЦ", то другая (П)резидент,който също е изпратил поздрави до Меркел, КАКЪВ Е???????????? С ТЪПАТА ТИ КОМУНОИДНА ГЛАВА НИКОГА НЯМА ДА ДА ПРЕЦЕНИШ КАКВА ГЛУПОСТ СИ НАПИСАЛ.

Какво ти признание, щом е очаквала повече гласове. Това е наказание за нея и нейна имигрантска политика и нЕма нужда от подмазване. Нищо добро не ни чака след тази "победа".

Победа? Нашия "умник" пак не е разбрал, че германцте избраха крайно дясно и си ги вкараха в парламента - 100 места са голям фактор. АГ с исторически скок на изборите. Роди се новото националистическо дясно. В отговор на провала на баба Меркелица.

Мигрантската политика на Меркер доведе до невиждана висота на демокрацията в ЕС. За това ли БХ-С я поздравява - хахахахахаа

Kalin

Победа?Това е най слабия резултат на партията и от 49 година насам.Победа има само ония про нациските от нула на 13 процента.То и Хитлер така е почнал;-)

А тъй, Суджук ага! Удари и една шпакла-----че да си спомни кой беше ти!:))))))

Герберунгилите вече се чудят на къде вее вятъра!!! Поздравил бил той!!!!! Държавата ни заради такива като тоя е смятат и стана за подигравка! Иначе самите ние овчовцитесме виновни че си избираме такива като тоя!

На края , като победи себе си ще му честитя.

Ближи баце, иначе няма солидарност.

Тиквеника Парле ву франсе се опитва да се прави на дипломат. Но единственото което прозира и радоста на слугата че неговият господар ще продължава да му подмята по некоя и друга пържола!

явно за салата вземаш ,,мерцедес,, и ,,бмв,, на скрап по ,,шопски,,...!!! ,,гаргамеле,гаргамеле...,,!!!

дай боже Меркел да не стане заложник на крайно десните, както е Марк Рюте..., но Германия не е пуделска държава като холандската да се надяваме

Какво честитиш бе, Тиква? Не виждаш ли, че процентите им падат? Сиреч, одобрението и е отрицателно! И сега я направи правителство, я не! А ако знаеше чужди езици, щеше да разбереш, че немските вестници оценяват изборите, като провал на Меркел!

Ако знаеше езици нямаше да е мин. председател! В БГ колкото по-не знаеш си на по-висока позиция в повечето случаи.

Г-жя Меркел постигна голяма победа -8,5% по-малко в сравнение с миналите избори и 80 депутати по-малко!Още една такава победа и германия ще бъде управлявана от AfD!

Да й пратиш едно копие на великата литературна творба, която четеш СИК-аджииски шофьоре. Едно време, евала на шефовете ти мутри, не те пускаха дори в ресторантите и стоеше отвън да четеш. Всички те знаем. Сега си мислиш, че новите ти господари им пука повече за теб, понеже ти дават да стоиш вътре. Мисленето на тъпо псе. Лидер на България - пази боже! Хайде да си те пращаме при твоя познат от Сърбия да се разберете. Той само иска да те ухажва и люби, а ние мечтаем за това!

Перни един език по бабешкия задник,белким стоиш в парламента още един мандат

Ама, този бабешки е посран, бе!Нека дана банкянския Тиквеник.

Червения отбор мре от яд.

Нашия ибрикчия ,поздрави началника си

"Борисов към Меркел: Изборната победа е признание за политиката ви." Да бе, Баце, а също така ти гарантира е пържолките, които танте ти отстъпвала на официалните вечери и за в бъдеще, както мило ни сподели в едно интервю;)) Че ако бяха избрали съселовата дружка или онези хиени от АзГ, гладен щеше да си седиш - буквално и преносно;)

Ех,"гаргамелус" как се пребоядиса.За днес надника ти е осигурен."чест и почетания "значи.

Sm3hurk0

Явно трябва да си изкуфял за да те изберат. А за да поздравяваш една изкуфяла бабичка, трябва да си тотално изтрещял. Такъв е управленския ма'трял на европа ! :))))))

Май тези резултати са си чист фалш.Научи се тя от боко как да "печели"избори за голямо съжаление.

Чест немате и двамцата , а почитанията са ви в интимен кръг.

По дрътата комсомолка джихадистоприемчик равниииииис.

поздравителен адрес към Меркел.... Дали го е прочела...при предстоящите и грижи?

И до кога смятате да давате като ''новини'' дипламатическите прийоми???? Като поздрави боко тая меркелка на нас по добре ли ни стана или продължаваме да теглим хомота на продажността му??/ И какво е това ''спечелил'' когати нямаш мнозинство, когато реално 15-20% от имащите право на глас са те ''избрали''??? Това е поредното задкулисно правене на ''коалиция'' само и само да си във властта

гъзоблизец си ти борисов

Баце, стягай се щото ще ти го натопорчи не само кмета на Симитли!