Задържаха приятеля на Софи Маринова за рекет за 50 000 лв.

Прокуратурата в Айтос задържа за 72 часа двама мъже, принудили със заплахи за убийство бизнесмен да им даде 50 000 лв. Единият е приятелят на Софи Маринова.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха приятеля на Софи Маринова за рекет за 50 000 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук пишете за нашия елит, че са чалгаджиите от които душите ни замирисаха на пу-ка. НЕ! НЕ СА ЗВЕЗДИ! ПРОСТАЦИ И ОТРЕПКИ СА! НО НАЙ-СТРАШНОТО Е, ЧЕ за ДЕЦАТА И ПОДРАСТВАЩИТЕ, отишли на 14-15 на дискотека СА ЗВЕЗДИ. Иза това работят и ТВ-водещи, които ги канят и ни занимават с техните неуспели любови с подобни простаци - от Гала до най-сериозните неделни предавания . Помоооощ! Силикон!

вунят на простотия, примащина, садизъм, цинизъм, престъпност. Прокуратурата да разгледа под лупа живота на всички изпълнители и да забрани този антибългарски жанр, чиитолица и символи са проститутки, ку-ви, държанки, простачки, простаци, хомо-, би-, престъпни, живеещи в престъпния свят на наркоразпространение, далавери, изнудвания, сводничество. Същите тия унищожиха българската нация. Рекламирането на лицата им, пускането на музиката им унищожи българската жена и мъж. Катастрофи по пътищата, муфтаджийство и оглупяване на жените, бързите разводи без отговорност пред поколение, пълното опростачване и оглупяване се дължи на фолк-културата в България. Ппо-умните разбраха, че с тези идеали живот няма и те, заедно с отвратените от чалга-манталитета напуснаха България. Настъпи катастрофа за българския народ, оцельването му като такъв. ЦАЦАРОВ ДА СЕ САМОСЕЗИРА.

Рекет,побой,убииства. Това е начина на живот на РОМИТЕ. Ромът Цв. Кънчев беше осъден от"МАВЪРА"-Костов за побой и рекет но беше помилван от защитника на бедните и оннеправдани другаря вицепрезидент и виден социалист Ангел Марин.Дано за такива герои като"ГРИНГО" да се застъпи и вицето другарката ИЛИАНА ЙОТОВА(Мадам Пиги.

това е елита на обществото ни! Те са силните на деня, богати, известни, алчни и ...прости!Цяла България е един Биг-Браддър!

Да заплашваш, че ако не ти даде някой 50 000 лева с убийство и да вземеш парите е грабеж, а не само рекет. Заплаха има ако не е взел парите, вземе ли ги със заплаха вече е грабеж. И понеже е в съучастие подлежи на по- тежко наказание говедото престъпно. Много е вероятно да бъде задържан с м.о."Задържане под стража". Дето се казва простата Софка сега ще гледа умно своя "Гринго" къв е тъпанар селски.

Какво чака? Направо да си търси следващия млад мангал. Кандидати за парите й колкото искаш. Само за чалгаджийките няма свестен мъж, защото изкукват и започват да си търсят мъже от училищата, пък после реват обрани.

Заниманията с тази циганка с виещ глас ( то я дават с кого тя спи, как ги сменя, кого и от кого раждала, какво става с нейните криминални приятели ) говори за дълбоко провинциална култура на обществото. Няма ли по-достойни за когото може да се говори? Тя ли е лицето на нация? Мъчна работа.

Тия биологични отпадъци нямат място в ЕС и в България 2017 г.... Марш в кариерата да чукат камъни

Обществени отпадъци...рециклиране!??

да разкара този неприятен тип и да си намери свестен мъж . Как няма акъл тази жена, че се хваща все с отрепки

Совка и мангала и приятел бива да ги изкарат на плочада в Айтос и бой с камъни докато не пропеят дет метъл...

Циганин.това е.

По някакви причини в България рекетът и изнудването, вкл. чрез отвличания и (заплахи за) убийства избуя след 1989 год. стана вторият най-популярен бизнес след първият - КРАЖБИТЕ, невинно наименовани от червените крадци и боклуци присвояване, и КОРУПЦИЯТА!

Софи Маринова пристигна.... Смях! Откъде пристигна и с цял керван ли? Рекет... тоя много дребна риба! Бащата на Лоренцо да не ти се кара, че го излагаш?

Съжелявам за грубите думи но циганина си е циганин. Софито и този младок насила певец са вече "видни личности" демек "елита" ни.... Останалото не подлежи на коментар...

Чалга плюс мутра=на престъпност!

Ма, ако знаете как ме вълнуват баталиите на една бивша чалгаджийка и един мутант.Ей ся, сещайте се.От ляво в дясно.

Какво по-ествствено за една видна представителка на съвременната художествената интелигенция да се свърже с един рекетьор ? Нали трябва да се дава пример на младежта ! Каквито "песните", такъв и животът ...

МИ ТЕ ЦИГАНИТЕ СЕ СЪБИРАТ. ТАЯ ПАЧА НАЛИ Е ЦИГАНКА,ГЛУПАВА И ПРОСТА. КОЙ ДА ВЗЕМЕ. СВОДНИК Е ТОЯ ГРИНГО. ТЕ СИ ГО ЗНАЯТ КАК Е ИЗКАРВАЛ ПАРИТЕ В ГЕРМАНИЯ. ТАМ Е ПЪЛНО СЪС СЛИВЕНСКИ И АЙТОСКИ ЦИГАНКИ ПРОСТИТУТКИ И ТОЯ ДЕБИЛ ИМ Е СВОДНИК. НО КАТО НАМЕРИ ТАЯ ГЛУПАЧКА,ДЕТО НЕ СЕ СПРЯ С .... ДАЖЕ И С ДОВЕДЕНИЯ БРАТ НА СИНА И РЕШИ ДА СЕ КРОТНЕ,НИ ШИЛО В ТОРБА НЕ СТОИ.

Сега следва издаване на нова песен на Софка - балада най-вероятно, много прочувствена, `щото никой ни гъ ръзбиръ...

Ето такива са нашите "авезди" - кой с наркотици, кой с рекет, кой с простотия, а други с гъс и уста! БОКЛУЦИ!

в провинцията са мешани, кой българин кой циганин никой не може да ги разбере, еднакви измекяри са всичките, жалки създания в тая смрадлива комунстическа кочина

в провинцията са мешани, кой българин кой циганин никой не може да ги разбере, еднакви измекяри са всичките, жалки създания в тая смрадлива комунстическа кочина

А нашите ВИП -персони- мацки, муцки, миски и вся остальная сволочь, ще се пребият да се свалят на Азис, Илиян , 100 кила ,сина на някой си. и др подобни човеко подобни. Гоооолем шик е да си в една компания с тях.

Всички цигани трябва да бъдат изселени в страна по произход (Индия или Турция) и престъпността в България ще намалее с 90%.

Софче, гледам списваш тука неграмотно, макар и с ентусиазъм. Мисля в този случай би ти помогнал само Париций, за панделата де, за неграмотността няма лек на тези годиний. Ма ти си ерОдирана, тез неща ги знайш

Много даже и върви на тази ма.галка.Един път погалена от Господ,но това не и стига и все с престъпници се захваща.паричките и са все малко не и стигат.но който краде за здраве ще плаче.Противна корва.

Да овце сме си и си го заслужаваме да ни стрижат и колят!

Циганите на ......

мажете.Оженила се за първия,това е добре, ама се залюбила със доведения му син Дачо,който се оказа ,че в Италия е замесен с наркотици и съден там.С него Софито къса и сега отново в сърцето и се подвизава левент от криминалнтя контингент.Явно си пада по такива мъже.

Ами то други, освен от криминалния контингент в махалата просто няма!

Едните мангусти тънат в мизерия на помощи, другите са в криминалният контингент, трудолюбиви плащащи данъци има рядко. Но фолк певиците не могат да излизат с някой който взима 800лв, 590лв след данъци ...

Тодор Давидов ахаххаха-сиганоевреин ли е тоя :))

Циганин от клон Давидов.

Трудов лагер за Мангусти + Газова камера.

Мръсен разбойник!

Една седмица! Само една седмица е нужна страната да бъде изчистена от всичките си боклуци. Е, ще останат 3-4 милиона, но пък всичко ще бъде чисто и културно. Така че на практика това е невъзможно и не ви остава друго, освен да свиквате.

Дори ще заживеем по- добре, защото ще има по- вече за нас, а няма да храним паразити!

Само кажи кога ще е тази седмица. Аз съм ЗА.

Тия хитлеристки работи не стават, за чистата раса за една две седмици. Грешката е в политиката, още от едно време.

Според мен може да стане и 'легално' за 2-3 години: 1. Прави се един нов затвор за 1 милион човека 2. Напълва се с тъмнозелени кривнали от пътя. Всички по веригата - полиция - прокуратура получава бонуси . . .

А може ли да има каменна кариера е затвора? :)

сбогом гринго да се готви токаито

Говорила съм лично с Софка след нейн концерт и останах с супер впечатления - умна , естественна , еродирана ! Не вярвам да допусне до се беси престъпник ! Очевидно медийте целят да я зле поставят чрез евтини инсинуаций !

Очевидно е неумението ви да правите и елементарни заключения.

Софче, мила, ти ли си? Така естествен няма, ерОдирана, и с онзи тип Инсинуаций. Ма не знаеш да пишеш, па и си захваляш. Ехххх простотията как е налазила Елита у Випа

И "С Софка", "С супер"...такива неща,като СЪС,пред С си е излишно усложнение на правописа...то,от ерОдицията ще да идва тази инсинуациЙ

"Инсинуаций" - Ромски (не Римски) Император от 20 век Дядо на ерОдирания циганин, барон Гринго.

Щом ти го казваш - с девет грешки в три изречения, значи Софка наистина е "умна". Учи се от нея!

Четейки неграмотно написаното от теб, ми е ясно колко е обективна преценката ти за тази циганка. Същата като нея си.

Съдейки по правописа, нищо чудно, че Софка ви се е сторила светило на науката и културата.

Ако е ерОдирана като теб, не ми се мисли просто. То бива неграмотност, но над десет грешки в три реда текст си е постижение.

Като чета неграмотния пост, май нямате и завършен първи клас,така че,обяснимо е,да се впечатлявате от подобни хора.

... еродирана... в смисъл, еротичен идол на дир-а, аналлизаторка...

Родна реч . . . О! Майна, сладка!

Гринго ? Объркали са му името... Трябва да е Манго!

От този циганин, какво да очаквате???? Да кандидатства за нобелова награда ли????

Вие виждали ли сте циганин да не лъже или краде? Не, нали! Кака Софка е пич, макар и неука, ама и тя самата се поограмоти и си казва за такива неща : Цигански работи!

Сигурно ли е, че е само приятел? Да не е братовчед?

Или пък брат?

Не се връзвам на откровенни глупости! Софи е една от най- голямите БГ певици, а за приятелят и знам , че е изключително сериозен и свестен. С една дума : инсинуаций !

Толкова сериозен и свестен е тоя Гринго, че чак я беше пребил и я беше вкарал в болница...ама то любов беее!

Чи тва е любоф бе бате!

Циганин как знае да обича, няма равен.

Кой пък беше този римски император "инсинуаций"?

Аре, Аз!

Категорично не вярвам на инсинуаций !

Интересно, няколко човека във форума цитират този император "инсинуаций"...

Няма как да осъдят някой извьестен. Справка - М. Ставийски.

Хубава работа ама циганска!Любовник на тая и оная и ако може и пари още да му дадат.Всичко друго но не и да се захване да работи и сам да си купува лъскавите и маркови дрехи!!

Хммм.... маркови? Лъскави да...:)

Глупости ! Прикриват някой друг , вероятно политик и използват това момче , за изкупителна жертва !

Гринго е добро момче и хич не го вярвам това където пише ! Софи не би до пуснала до се беси човек , който краде или изнудва ! Според мен става на въпрос за лъжа или объркване !

"себе си", а не "се беси". Празно място само след препинателен знак, а не преди и след... Няма надежда...

Цитирам: "...до се беси човек...". Как да го разбирам? "да се беси" или "до себе си" ?

Очевидно е, че във форума пише един и същ човек в защита на Гринго, с различни имена, но едни и същи правописни грешки. Много плитко!