Съдия: Чувал съм, че дават от 5000 лв. до милиони за дело

Председателят на Софийски градски съд (СГС) Калоян Топалов, който изненадващо подаде оставка преди дни, призна, че е чувал за огромни подкупи в системата.

Обратно в новината

Коментари - Съдия: Чувал съм, че дават от 5000 лв. до милиони за дело | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наш Боко е спец във вземането ама в по-големи размери.

Имаш 2 хиляди евро даваш ги на точния човек и потулваш ,че си изнасилвач Нема такава Държава....Гадост

А той - принципният! - стоял отстрани и кротко гледал, докато другите били рушветирани! И докато той самият се изкачвал стремглаво по кариерната стълбица! ЦИРК, ТОПАЛОВ!

и Европа ли са виновни, или това си е наследения рашистки модел ???

морскивълк, напълно си прав и много, много точен! Бъди здрав

най сетне се разкри Мафията при съдебната система!! Висш съдия разказува за тарифи в системата на подкупи за купени дела!!!

Всички доклади за България от ЕК на ЕС са : ''СЛАБА СЪДЕБНА СИСТЕМА , КОРУПЦИЯ И БЕЗНАКАЗАНОСТ ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ , НА ВСИЧКИ НИВА ''. И най-голямата плесница за България : ''БЪЛГАРИЯ , НАЙ-БЕДНАТА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА ''. Защо и сегашните управници , ни уверяват , В ОБРАТНОТО ?

Това е невъзможно да се случи в България! Та системата е толкова неподкупна и издава такива справедливи присъди!

Вие какво? Чакахте някой от ВСС да излиезе и да каже, че има нещо гнило в съд система, за да се усетите, че наистина има нещо гнило? Само че никой не предлага решение освен да се елиминират тези, които го твърдят!

Съдебната система се съсипва от политическото вмешателство в нея. Защо да не се премахнат политическите квоти във ВСС? Магистратите подписват декларации, че не членуват в политически партии.

Личи си, че си твърд антикомунист. Но би следвало да знаеш, че комунистите се преквалифицираха в антикомунисти. Нещо повече, бившите комунисти станаха най-върлите хулители на комунистите. Така, че виковете за лустрация може да доведат до това, че ВМЕСТО сухото да изгори суровото. Сухото отдавна се е "импрегнирало" с антикомунизъм. Пребоядисаните комунисти не са само в сарайско-библиотекарската групировка. Тези, които усърдно се кланят на Запад, са по-страшни от тази групировка и от тези, които все още имат наивността да си признаят, че навремето са повярвали на комунистите.

Адмирации за откровението!

Ало съдията,с каква боя си изсветляваш веждите ? Ефекта е поразителен все едно си ги обръснал .

Пак ний сме чували че няки съдии от ВКС като С..ГРОЗДЕВ взимат РУШВЕТИ по 300.000 Э +бонус апартаммент в ПАРИЖ за да признаят радикл талибан-имам Алихджи учил в мека на ИДИЛската пропагада йорданския у-т Ал Зарка за водач на бг мюслита

БРЪСНАТИТЕ ВЕЖДИ НА КАЛОЯН ТОПАЛОВ.

Тоз изглежда честно момче но страда от христоивановата болест- иска промяна ама или няма воля да издържи или сега се готви да се метне в политиката, щото и без друго на бате вече му отглеждат смяна... Развращаването на системата с бонуси и кариери и това, че с гърбене не става нищо е в основата на липсата на мотивация у съдиите. ВСС не трябва да са платени и трябва да се събират в месеца 2-3 пъти и да взимат решения, а това да им дадеш заплати и привилегии и цял ден да си бъркат в носа е гадно спрямо колегите дето пишат по хиляда решения на година и спазват до някъде сроковете.

Преходът не се случи. Започна 97 г, но приключи 2001, не му позволиха да се осъществи. Кой? Без коментар, нека всеки си го направи сам. Заблудихме и ЕС и ни приеха хората съвсем добронамерено. Сега същите тези, които гледат на Изток дрънкат глупости за Шенген. Смешен плач. Не може ЕС да налива милиарди по различни програми, а онези да ги точат безогледно. Изпиха ни кръвчицата.

Пешо! Преход има? Само че тия, които пропагандираха срещу капитализма, станаха с разни врътки, капиталисти!?- Сбъркан преход?- Затова вървим, бавно лутайки се насам натам.

От тези съдии получаваме двойна секира... Веднъж крадат като за последно... Втората е с присъдите и решенията, които съсипват човешки съдби... Абе голяма мъка и несправедливост!!!

В България никога не е имало "комунизъм". 1. След 1945 година, истинските, вярващите комунисти ги избиха. 2. След това сложиха безхаберници в управлението като бай Тошо, който за разлика от останалите управляващи поне милееше за България, но бе неук човек, който е излязъл на 8 септември 1945 година в гората и на 9 Септември бе вече активен борец против фашизмът, а децата им окрадоха и продължават да крадат България чрез партии - аватари като ГЕРБ например.

+++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++

Напуска защото само чувал че дават милиони, а на него никои не му предложил...

Защто подава оставка в средата на мандата? Тове е въпросът! Бил си изпълнил програмата. Ами супер, тогава продължи да надграждаш. Но явно натискът е непоносим. След като и той се отказа, а имаше желание наистина да промени нещо и в известна степен успя, това всъщност е много лош сигнал. Едва ли не всичко е обречено. Жалко

Това са кървави пари, който ги вземе не ще избегне Божият гняв.

Света вода ненапита

Много фенове на научната фантастика има тук.Палати имали,несметни богатства имали и т.н.Ако искате някой да ви повярва ,дайте снимки на палат на съдия.Стига празнословия и поръчкови мантри ! Тези , които ви плащат да дращите измислени глупости , те са с палатите ,както добре ви е известно.

Що, ако палатът е собственост на 90-годишната баба на магистрата или на невръстната му дъщеричка, и двете "гениални" бизнесдами, това променя ли ситуацията?

Ни лук ял, ни лук мирисал!!! ОБАЧЕ Е ЧУЛ!!! К....ле, я кажи как се става магистрат, като за начало, а да не говориме председател на СГС!!! Да ти с..ем у устенцата и гримираната физиономия!!! Какво си направил ти, бе! Безскрупулни, безмилостни, алчни, грозни, некомпетентни, надменни, амбициозни, хитри и всичко, което е зло и лошо на тоя свет сте, пе....асти!!! Да си занесете парите на ония свет дано!!!

Правосъдието е скъпо удоволствие и не всеки може да си го позволи.

Нещо в този смисъл изръси съдия Нели Куцкова. За повечето от тях е добре да спазват принципа на "Затвореното Чекмедже". Така поне някой може да си помисли, че в главите им има нещо повече от меркантилност.

Ами той си го е казал: Дойдох с една програма, която реализирах и дори надхвърлих. Може би щяхме да се справим още по-добре". Без коментар.

ТОЗИ ЗАЩО СИ Е ОБРЪСНАЛ ВЕЖДИТЕ ????

На нас не е необходимо да ни се доказва. НИЕ ЗНАЕМЕ! Ние им виждаме палатите, колите, почивките, любовнците, харчовете и наглото им безочие. Няма да има обаче възмездие, понеже и те, подобно на "политиците" са мекерета на монополите и олигарсите. Всичкото зло идва от едно и също место. И бунт вече не помага, понеже ония на запад са приели да работят с българските олигарси. Тази страна е загубена за белия свет. Който има акъл и младост да се маха. Иначе нема живот.

Прав си. При тази системна селекция, с която на върха на хранителната верига се избутват най-гнусните отрепки на обществото за България бъдеще няма.

Видовден за тия може да има само ако стане война. Като след 2-та световна. Тогава Народен Съд и всеки ще си плати. Дали некой от тия крадци си въобразява, че аз ще ида да се бия за да им оварда накраденото от мене?!

грешка: 201ч г. ш000 еур. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

191ч г. в садебно дело за бащино наслецтво сус 2та ми маъка(мащеха) садята ми поиска ш00 еур. казах че имам само з000. спряхме се на ч000. и така всичко което бех спестила от работа в испаня отиде за садя ра. но спечелих делото..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

вижте сега. наще съдии са ВЕГАНИ! изберази са в еволюцията. ние изоставаме. яденето на трева не е ефтино хоби и начин на живот... проявете разбиране моля!

Това е ясно, но по-важното е, че нищо не се върши в тази връзка, и за това на вън се разхождат на свобода крадци, убиици, педофили и т.н. "ние хващаме, те ги пускат"

И аз съм чувал за един съдия, който си купи със скромната заплата къща за един милион евро в развита западна демокрация, но от това нищо не следва.

А сега накъде г-не?С тази "чиста "съвест да не вземеш да станеш ангел? За съжаление вашто благосъстояние съсипа цяла една Държава.Това никой не го е правил до сега.

САМО НАРОДЕН СЪД ЗА ХОРАТА ИЗХРАНВАЩИ СЕ ОТ ПРАВОСЪДИЕ И ПРАВОРАЗДАВАНЕ ! ! !

И кой ще правораздава след това? Нови хора?...хахах. Или ако сме за анархия и закона на джунглата ок, това е друго нещо

"Чувал" бил. Ама не знае. И аз така при уролога "Какво се прави кат имаш пичи въшки? Аз не за мене де....за един приятел".

Докарай си и ти заплата от 6000 лева грубо след удръжки - купи си и ти.

А парите за джипа Мерцедес и на жена му БМВ то откъде!? Почти няма екзотична дестинация на която да не са били на екскурзия...Май само с чуване не става...

нали имаме големи отличници по математика ,защо не я решат тази задача ?кел файда от математиката им ?!

Че кой ги пуща математиците до тая задача а и кой ще им обърне някакво внимание, като дадат решението?

Големо престъпление открил- подслушвали се посолства?! Сега ще загине България. За всичко останало - ама то се плащало, ама то се подбирали съдии, ама то билло ЕДНО ВРЕМЕ , сега нямало такова нещо. А че точно тези случаи съсипват съдби, ограбват държавата - важното е посолствата.

Защо е мълчал досега? Да го разпитат...

излязло на яве ,ако вземат да се разследват съдии и прокурори с какви законни доходи какво състояние притежават.... Лафа за парите на дядо от раклата ще се превърне в градски шлагер .

докато си е сапунисвал очите в банята. Хора, взимате ни за по големи балуби, отколкото сме.

Най много и най големи подкупи е раздала топлофикация. Купила е всички съдии от СРС, СГС и ВКС, както и всички депутати от всички парламенти.

Да не ти протече парното, че почна да бълнуваш?

Az parno nyamam...samo smetki!#$% koito objalvam...

Аз пък съм чувал, че вземат от 5000 до милион..

Чудомир в действие... "Не съм от тея, как Сийке!" Ама съм чувал! Пък аз умирам от любопитство как е възможно Съдебната ни система да има ЦЕЛИ 3% одобрение...