Брендо не се яви в съда, в Италия допускат, че е избягал

Заболяване на един от адвокатите отложи делото срещу Евелин Банев-Брендо във Върховния касационен съд.

Обратно в новината

Коментари - Брендо не се яви в съда, в Италия допускат, че е избягал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тръгва от адвокатите!Трябвало да бъде лекуван у дома, като представил....рецепта за лекарствата , които трябва да пие...?! Какво, в съда няма вода и чаша за да си изпие лекарствата ли?И кой е този малоумен съдия, който е приел такова "оправдание" за провалянето на заседанието?

ПървоПечалбата от40 тона КОКА е към1МИЛИАРД Е .И второ Брендо(Дядото) е човек на МАЛТИЙСКИЯ ОРДЕН вече е пристигнал с малтийски паспорт в меката на драг-лордовете Монтевидео УРУГВАЙ

Италианската мафия ще го гръмне.. Все пак 20 г. не са малко, а той знае прекалено много и за да намали присъдата може да се разприказва...

Всички знаем, че само мафията намира когото търси. А относно правосъдната система: тя е само за бедняци дето не могат да си плащат. Точка!

Тоя не могат да го намерят хич, болен бил и т.н. Цялата съдебна система работи в негова полза, а момчето от Виноградец, дето убиха баща му, по бързата процедура го тикнаха в затвора... Какви наглеци.

Брендо е вече при Галеви, започнаха от група за каре на карти, но броя им нарастна и вече могат да направят 2 отбора да играят футбол, че май и за публика има. Все наши момчета, все айдуци. Виждате каква пародия е българското правосъдие.

За два отбора по футбол ще им трябва цялото ръководство на герб барабар с капитана и главен голмайстор Б.Х. известен още и като ненадминат тенисист и един от малкото хора победил Борис Бекер на корта.

ще го намерят... колкото намериха братя Галеви ... комисионните си вървят

Брендо, като има 100 мил., не може ли да си построи затвор, ако иска, та ще чака някой да го заведе в някакъв, миризлив и не негов затвор, а?

брендо избягъл бил имал 100 млн.евро?? цветан василев избягъл, нямало 4 млрд. в банката му??? горанов търси под вола теле, от фирмите да съберял 13 млрд.??? къф е този кенеф бе?? ;))

Made in Bulgaria...

А добър ден! Човек със 100 милиона евро, както твърдят италианците, ще стои мирно и ще си чака реда да влезе в затвора няколко месеца след като е разбрал присъдата :))) Но и италианците са си виновни, защото на една от инстанциите беше оправдан и делото беше върнато на друга, която пак потвърди присъдата, но този процедурен времеви интервал явно е бил достатъчен за българския Тони Монтана да излезе на свобода и да му дишат прахта след това.

В Италия е осъден. В България има забрана за напускане на страната. Значи си е в България и няма да стигне до затвора в Италия. Не му разрешават да напусне територията, а за по-сигурно казват че не знаят къде е. Малоумна работа. И добре заплатена.

друга медия(бг) спомена,че брендо е платил 1-2 милиона на лозан панов ,но нямало кой да провери .

...Banev..освен че пише книги...явно и чете такива от колумбииски автори....и да не се заблуждаваме...там кадето е стигнал Banev не е било без указанiя,подкрепа и протекцiя от наи високо дарjaвно ниво. по Jivkovo време беше Fatik тартора на дрогата....сега кои ли е ?!?...просто на такова високо ниво няма как да се случват нещата без помоща на дарjaвата !...аиде ще четем като му излезнат книгите...Banev няма за какво да лаже или да не казва истината там !

Бавнозагряващи ли са тия в Италия?

не са ,но как да арестуват началниците на банев ,когато папата ги гали по главите ?

Не побратими са

Внимавай да не се пръснеш или насереш от яд соросоидна отрепко.

Евала, Брендо! Напипал си им цаката. Като държавицата ни за един чеп не става, така трябва да се действа. Има закони и правосъдие само за кокошкарите. Харчи си париците със здраве и се наслаждавай на слънцето, че уназе зима иде.

Ами явно правосъдните системи на всички т. нар. демократични държави е направено така, че да защитава престъпниците.

До всички начинаещи "баДки":инстинските мафиоти и играчи умеят да правят пари и затова не лежат по затворите.

Всеки може да се разболее, но защо отлагат делото за след 2 месеца, а не след 2 дена. И защо и другите подсъдими не са се явили - трябва да ги обявят за издирване.

За да може пак да се разболее, защото след два дни се очаква да е здрав!

Прекалено добра басня щеше да бъде Брендо-за 20г.в затвора. Сега ще му хванат опинците. Колкото хванаха Галеви. Има си милионите,престъпните канали,а Светът е тъй широк.....Предлагащ такива екзотични дестинации..... Баснята ще приключи така-"Поредният бандит,който за пореден път си плати,за да се подиграе с"Правосъдието"и да избяга през 9 морета в 10-то......."

кой ВЕГАН от съдебната система е ПРЕДПОЛОЖИЛ, че тоя пишман престъпник ше се появи, да го осъдат на 20 г. затвор?!? това е некой много умен ВЕГАН. това мисля язе... вива лас веганс!

Дайте още такива като Брендо, че синчето иска новото ламборджини, а парите от Брендо вече ги похарчихме за сватбата на дъщерята, подаръци, ферари за мен, жипче на жената, вила на Халкидики, апартамент на любовницата и една малка колица отново за любовницата.Не останаха пари, ДАЙТЕ още като БРЕНДО - искаме да ги съдим СПРАВЕДЛИВО !!!!

аз предлагам да го избереме за призидент и ще е недосагаем за цацов

Някакъв си Брендо направил 100 млн. за 2 г. само от Колумбия с няколко роднини. А сикаджията за 15 г. на най-високите постове в България с целия силов ресурс на държавата.

Е! Ай ся - "избягал";) Ми не е вярно - човекът беше пуснат от бг правосъдието в творчески отпуск - пише книга с работно заглавие "100 млн. евро могат да ти купят всичко!"

Човек с 100 милиона евро от който 10 да са му останали кеш и 20 годишна предстояща присъда дали има мотив да избяга???!!!

На Брендо едно не може да му се отрече - за мен това е един от малкото хора, за които Родината е свято място. Трябва да е напълно луд да я напусне - във всички други страни, в които е осъден присъдите му са двойни и тройни. Да живее България!

в Италия допускат, че е избягал Аде бе!

Gospodi, navremeto Trocki go nameriha i likvidiraha v Mexico, a toya vidite li izbyagal.

,,ние ги ,,хващаме,, , а те ги ,,пускат,, ,,!!! ,,кои...,,???

е представил рецепта, постарал се е, можеше да мине и с бон от плод зеленчука.

Пък и никой не го кара да пие хаповете от рецептата, при положение, че здравето му не го изисква...;))

допускат да е избягал. Ама моля ви се, не допускайте, със сигурност е изчезнал като всички преди него. България, страната на неограничените възможности. Първо те пускат под домашен арест, после те осъждат , такъв е редът тука.

Италианците грешат , Брендо не е бягал , а си отишъл спокойно и легално !

Брендо бил неоткриваем, а? Ами потърсете в Банкя, бе!

Неоткриваем!А казват;светът бил малък!

Контактите на Брендо в Колумбия наистина са били на много високо ниво и са му осигурени по линия на ДС чрез бивши партизани от братска Никарагуа, които чрез колумбийските си събратя му осигуряват достъп до картелите. Интересна история, някой ден ще напише книга човека от някой плаж.

в другата посока - чрез отдавнашния трафик на оръжие към италианските мафии на ДС. Кой осъществяваше трафика през България в онези години? Никой не дръзва да пита кой е шефът на такива, като Евелинчо, вчера, днес и утре. Той може вече и да не е жив, но трафикът продължава. Просто поредният бушон изгоря.

гледай ти, а едно време си мислех, че "приятелствата" дето се случват по детските асамблеи "знаме на мира" са безмислени. ц-ц-ц

тези наистина са безсмислени, важните бяха онези, на които мъже се целуваха в устата, там е трябвало

d4

не е Дешлиева, а Дишлиева! колкото до Евелинчо, ще му хванат оная работа! Както я хванаха на братоците Галеви и още хиляди знайни и незнайни "бизнесмени". Все пак Брендо трябва да си довърши книгите, които пише.

Ми вие обявете седмица две, по-рано, че ще виза за десетки години в затвора пък после чакайте да не се опита да избяга. Всеки с нормално чувство за самосъхранение ще го направи.

Защо не беше задържан ,защо не беше поставен под наблюдение ,има ли забрана да напуска страната.Едва ли е преминал границата нелегално и на нерагламентирани места.Малко ли търтей търкат бюрата в МВР ,ДАНС ,Министерство на правосъдието и др.служби.Или по-точно кой....

На нас това ни е ясно отдавна, не знаем само, кой или кои взеха парите. Това отдавна не е държава, а територия, на която престъпниците са като в санаториум. За наша сметка, разбира се.

Не допускайте. Бъдете сигурни. И вие се оказахте сукалчета. Как може един тъп наркопласьор да ви преметне!

Платил си е ...

Брендо се крие в Кремъл - всички бандити се крият там.И Садам можеше да се скрие тами Гадафи ама...

е то в мутристан не е проблем да си тръгнеш с присъдата или да напуснш, ако те търсят с бюлетина. всичко си е съвсем законно. даже омбудсманката лично се грижи за свободите на мутрите. хахаааааааа.. смеххх! един въшкар с няколоко милиончета ги маже как си иска, щели да борят ктбейците.. боклуци.

За такива като Брендо има само една присъда - смъртна... ма нали сме демокрация...

Няма начин,човекът е дзенбудист и медитира в нирвана

Да проверат в Банкя

да, явно там стават много неща. мутрите получават съдействие от премиера за да си получат парите за откуп. и да не им плащат данъци, разбира се. що да не удари едно рамо и на брендо!?