Руски генерал е убит в Сирия

При обстрел на команден пункт на сирийската армия от ислямистите от ИД, руският генерал Валерий Асапов е получил смъртоносни рани и по-късно е починал.

Обратно в новината

Коментари - Руски генерал е убит в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И генерал Иван Колев ги подкара руските генерали през първата световна война като тръгнаха да ни поробват в Добруджа.ген Зайончовски едва отърва кожата и после книги написа как загубили България.

Какво прави руски генерал в Сирия??? Докога руски военни ще обикалят света ,а после ще разправят,че американците воювали само по света?

Генералът е загинал, това е факт!Дали е агресор или пък герой няма никакво значение. Неговата нелепа смърт трябва да тежи на съвестта на Путин. Това също е факт! Мир на праха му! А, за Путин - иде видов ден, товарищ президент!

войната във Сирия? Що им трепят генералите?Американското лицемерие ли е виновно?Абе нейсе,товарищ Путин има много генерали,на един убит трима издига в чин.

Русия печели войната. Генералите на РУсия работят на терен.

Е, тоя, вече ще работи под терен, ми се струва.

Рашките пак "унищожили" 800 главореза. За 2 години не свършиха, все едни гръмки заглавия, по 500, по 600, че и по 800... И Палмира бяха "освободили" по едно време, ама за малко.

Палмира беше освободена, после историческият комплекс беше окупиран отново. Жилищните райони си бяха през всичкото време освободени.

А, бе свободни били жилищните райони, кой, бе колега е свободен при Асад?

Случайят е криминален и чист похват на амер.служби,уж идил, а кой ритна кошера с пчелите!?

Руският генерал е герой, както и другите, които се бият със демократичните канибали и главорези в Сирия.

Тези са само главорези- канибалите са в Кубан

Струва ми се че след смърта на генерала, главорезите са с един по-малко.

В защита на Вовка Офшорното и бандата му...

За първи път чувам, че руските офшорки са в Идлиб. Но след изказването на Морган Фрииман, не се учудвам на нищо, казано от либерали. Само ми се иска да знам, акви храни ядът, че да ги избягвам.

Яж руски фекалий и няма да сбъркаш!

Това е ДЕЗА! (дезинформация) Що за лайна ни пробутват - даже без захар. Някой от пишещите тук виждал ли е КП на армия? А на дивизия? Това не е КПП а КП (команден пункт). КП на армия се обезпечава от войска в състав на полк, а това са 1500 души от всички възможни видове войски (свързочен батальон, автобатальон, танков батальон, артилерия, авиация, зенитна арт., ракетно ПВО, няколко вида разузнавания, тилова служба, КЕЧ, ГСМ). Там е мравуняк от хора. Това е НАЙ-ЗАЩИТЕНИЯТ ОБЕКТ в една армия или дивизия. Изведнъж се оказва, че на този КП е само генерала с преводача .... и никой друг. Направо пустиня. Точно в този момент са убити от минометен огън генералът и преводачът му и никой друг не е пострадал. Колко предвидливо са се изнесли всички, направо да не повярваш. И аз НЕ ВЯРВАМ!

ти що не прочетеш новината на руски? тоя из.род е загинал заедно с още двама полковници, преводача, няколко капитани, лейтенанти и старшинки, има тяхната мърша няма да я копат отделно, а заедно!

В Русия със закон Путин забрани да се говори за дадените жертви в мирно време от войската. Затова не мога да съм сигурен в информацията оттам, защото ако кажат истината ще ги разкостят и те горките не смеят.

Посоченото примерно обезпечаване е за КП на дивизия. Само ЩАБ-ът и службите към него на дивизията е около 200 души офицери. За КП на армия обезпечаването не е от батальони, а е от полкове.

На война се умира и всеки войник знае това. За съжаление всеки има близки, които страдат за войниците.

Какъв герой бе, луди ли сте?! Да си беше стоял в Русия щеше да е жив! Защо колонизаторите и окупаторите, било те руски или американски, трябва да се канонизират?! Какво търсят руснаците в Сирия? Защо "великите сили" трябва да си врат носа там, където не им е работа? И дори да предположим, че генерала е бил по работа, не е ли ясно, че така е на война? И като капак пак някой друг им е виновен, че дали жертви... Герои - пфу!

Ами прав си, съгласен съм с теб. Защо САЩ трябва да си врат носа и да предизвикват конфликти ?

То всеки конфликт за тебе е предизвикан от САЩ. Дори и "Арабската пролет" в Тунис...

Този "рунд" САЩ са "пас" заради безхарактерния Обама. Русия си навря "носа" в Сирия. На въпроса "защо" отговорът е - "интереси". Еуфорията по въпроса сега, е показателна за интересите на много хора в България. За съжаление никой не иска да мисли по въпроса, че ако "великите сили" не се правеха на толкова "велики" светът щеше да е едно по-добро място. Важи както за САЩ, така и за Русия.

Поклон пред героите на Русия!Сега вече рязаните чалми си подписаха билета за ада. Ранената мечка няма спиране!

Брей какъв патрЕот! Я кажи с какво се друсаш, че толкова милееш по "баба меца"? Отделно - смешно е руската военна машина да не може да се справи с проблема толкова време. Това като факт говори само, че "мечката" не иска да победи, не иска прекратяване на войната, а се цели във вечно протакане, за за има война, бежанци и проблеми.

мдааа! а трофеи от мечки има мноооого по света! а на най голямата, страшна и разярена мечка, ссср, вече никой не помни къде е закопана мършата!

Каквото повикало, такова се обадило!

Дал е фира Генерала и двама полковници покрай него

Новината трябваше да е по следният начин: При обстрел на команден пункт на сирийската армия от ислямистите от ИД, които са пряко финансирани от САЩ чрез ЦРУ, руският генерал Валерий Асапов е получил смъртоносни рани и по-късно е починал.

Прав си-трябваше да е така, но тук е БГ колонията на САЩ и медиите са контролирани от тях!

Иска ти се, ама няма как да стане така. По-скоро на генерала му е заповядано да иде там, за да го очистят. ФСБ гледа да няма свидетели на инвазията в Крим и Донбас. Знае ли човек, някой ден любимия ви Путин може да застане пред трибунала в Хага.

А Обонго и сега Оранжевият ще застанат ли пред трибунала за извършените агресии от САЩ в най-малко 10 страни по света. В Сирия - също има американски войски (уж съветници)! А стига сте лаяли против Русия, а на янките им целувате задниците!

Тоз генерал сигурно е бил в отпуска Щото шуткин и конят се кълнат че руски войски в Сирия няма То нече има такава държава де

Наци, ще умреш от тъпотия.

Особено ако не бомбиш цивилни както им е обичаят на Блядките може и те да пуснат кръвчица....

Стратегията на руснаците не се е променила от Втората Световна Война до сега! Както тогава, така и сега Русия хвърля човешките си ресурси на кучетата, без да се замисли! Слабо въоръжение, слаба подкотовка, остаряла техника, престаряла стратегия! След 1991 година от 42-ма починали руски генерали само 3-ма са напуснали този свят от предполагаема естествена смърт! Няма страна в света, която да е загубила толкова много гернерали и висши офицери от Русия! За Русия човешкия живот не е важен!

Что такь получилось?Генерал убили,посланик убили,самольот приводнился,метро взривили.При товарищ Елцин небьiли такие ситуации.

При Сталину тоже небьiли.

що е то арабин и кому помагат руснаците?: араби: Азия Бахрейн, Ирак, Йемен, Йордания, Катар, Кувейт, Ливан, Обединени арабски емирства (ОАЕ), Оман, Палестина, Саудитска Арабия, Сирия; Африка Алжир, Египет, Либия,Мароко, Судан, Тунис.

НАТО загуби доста военни при разгрома в колониалните кампании на Източния фронт в Украйна и Сирия и сега жадува за отмъщение.

Поклон за героя.

се сражава срещу международния тероризъм и кой само си прави реклама - Русия или т.нар. "коалиция" създадена от САЩ.

ПОКЛОН, товарищ.

Последвай го, товарища ще скучае без компания в Ада! Готов ли си да му правиш компания, давай, последвай го, дерзай не се мотай, няма нужда от празни приказки, искат се дела!

Само след вас и като се убедя,че червейте добре са ви оглозгали !!!та прав ви път към ал хотама!!!!!!!!!!!!

Новината трябваше да е по следният начин: При обстрел на команден пункт на сирийската армия от ислямистите от ИД, които са пряко финансирани от САЩ чрез ЦРУ, руският генерал Валерий Асапов е получил смъртоносни рани и по-късно е починал.

Пропускаш двама порковници, и отишлите на вятъра 15 литра "Лоссион для ванн"!

А може и иначе "В жестоко сражение между две ислямистки групировки, геройски загина Руски Христиански Генерал Кръстоносец тръгнал на кръстоносен поход срещу воинстващия Ислям, искащ да окупира исконно руска земя в Сирия"!

В Сирия руски войски няма , нали така? Само тук- там някой рушки генерал в отпуска ....

Кой ти каза, че няма?!

Путин официално обяви по Первый канал "не было и нет", не вярваш на Путин соросоидни мръснико!

Абе путьовски проамерикански ахмако само ти ли не разбра че Русия и нейни войски са в Сирия по молба на ЗАКОННО избраното правителство!!!!!!!!!!!!!!

как законно избрано бе? там избори не е имало от 10 години.

Досега руските главорези в Сирия избиха десетки хиляди сиррици включая деца и жени Едва ли ще им се размине с някакъв си генерал само

Тези фалшивите дето ги гримират по холивудски ли?

... Избиха по данни на ИД и ССА, които нистина пред камери обезглавяваха хора. Не са много меродавни свидетели.

dobrin

мозе и да са убили някои покраж избиването..

Да живее руския Империализъм, най-империстическия Империализъм в света! Слава на героите загинали в борбата за пълното възтържествуване на Империализма в свет!

Героят от Донбас, убит в Сирия.Православно!

dobrin

е и заплата е получавал.

И кво е ся тва напъване - по въпросът за Сирия или си с Русия, или си с ДАЕШ. Въпрос на избор...

Или си с Русия/Даеш/Асад/Иран/Хизбула или си със САЩ/свободната опозиция/кюрдите.

Нещо си пропуснал Ал Кайда. Нея към свободната опозиция ли я слагаш?

Либералите са се нагъзили от кеф как ДАЕШ убили един руски генерал. Коментариите по настоящата тема ясно показват кой подблизва и обича ДАЕШ/ИД. Руският генерал е герой.

Всеки либерал е един латентен подлизач на ислямските терористи. Това ме убедиха множество либералски мнения по темата. Ако някой се чуди защо либералите Чембърлейн и Даладие са подлизвали нацистите, да прочете темата и ще разбере.

ислямските терористи от Русия и КГБ?

Е, не съм чел никъде КГБ и Русия да се нагъзват от кеф при успехите на ИД. Както чета в тази тема да се нагъзват либералите.

Четохме как Великите Либералите Сталин и Гитлер делиха света, а не онизи двамата нищо не струващи и никому неизвестни миндили

Знаеш ли, темата е за Сирия. Члуждаеш по най - различни , лъжливи тезиси. Сталин делеше света с Рузвелт, Чърчил им светеше. Ако се връщаме назад - в САЩ имаше робство, лоша работа.

Кой кво търси си го намира! Геройски загинал в името на защитата на милиардите на Путин и неговата банда!

ако ИД не беше спряна от руснаците, сега щеше да има много повече бежанци по нашите земи. Така че генералът донякъде е умрял и за това и ти да нямаш мургави съседи от близкия изток...

Русия спряла ИД??? Как? Като Русия се биеше само с опозицията и никога с ИД. ИД е създадена от Русия.

dobrin

донякъде

Слава на героите на Русия! Русия печели воините си и руските генерали са наедно с войниците.

войната Афганистан? победа та дрънка

Афганистан, американците го упраиха, затова са цъфнали и вързали сега...

поели по пътя на поцинкованите ковчези ???

Двама. Поне толкова намериха некрофилите-либерали, като преровиха всички военни гробища.

Само в Русият Ростов има над 1000 погребани и често са безименни. В Донецк да не говорим колко са. А в Русия има погребани във всяко гробище. Млади войници загинали след 2014.

Абе между 5000-10000 руски терористи/войници гушнаха букета в Донбас!

Е, в сайта "миротворец" можеш да прочетеш и по-странни неща.

... Беше голям майтап, когато нормалните хора разпознаха в поредният "списък убити руснаци в Донбас" численият състав на един футболен отбор от 2-ра девизия.

- част на руската военна полиция, съставена предимно от чеченски военни, контролираща примирието - Същият педалски номер направиха и в Украйна, руснаците пуснаха орди мюсюлмани да се бият срещу украински християни. В момента масово 'бойните кучета' на съветската армия е съставена от чеченци, грузинци и всякакви мюсюлмански изроди.

1-Няма грузинци в руската армия 2-Грузинците са християни 3-за другите не знам

Той не лъже, толкова им е акъла на соросоидите.

Един Гейпедал по-малко.

руснаците са загубили много генерали , но воините са спечелени !!! пилците се броят на есен !

като например войната в Афганистан ли?

Османската империя е струвала рашките няколко пъти. Първата световна поставя руската империя на колене и това е фактическият край на Царска Русия. Благодарение на САЩ, през втората световна, руснаците спасяват кожата пред Вермахта. Губят войната в Корея, а в Афганистан направо са смазани и това е краят на ссср. Та как така само са печелили, не ми стана ясно?

Прощавай, каква е връзката на османската с първата световна?

А човекът можеше да си стои в русия и там да го изядат канибали.

На пазара се появиха нов модел памперси- Генеральскые. Памерсите Генеральскые са самый висшый сорт.

За генерали. Гарантирано връщане в легнало състояние.

Нито на руснаците, нито на българските им слуги им се приказва за тази случка. Гледат да не се разчува, да се забрави , да се избегне, сякаш не е било никога такова петно върху руската армия. И чакат. Упорито чакат. Чакат Тръмп да си изпусне носната кърпичка за да пишат един месец без прекъсване за това.

Четох, мислих, умувах както ме посъветва и все това се получава, докторе. На краварите и Аллах им помага. Как пък вкараха модерната си високотехнологична ракета в укрепения и охраняван бункер на руския главнокомандващ в Сирия? И сега кремълския левент като се обади да проси нещо от Америка само ще го питат още искаш ли или ще слушаш?

Статията е самостоятелна част от по-голямо писмено произведение, обикновено периодично издание - вестник или списание. Статиите биват няколко основни вида. Новинарската статия цели навременното предоставяне на информация по актуална тема. Обикновено такава статия бързо губи от своята стойност с времето и затова се стреми да привлече и задържи вниманието на читателя на момента. Новинарските статии се публикуват в новинарски печатни издания (вестници, осведомителни бюлетини, новинарски списания) или новинарски интернет сайтове. Статиите могат да бъдат за масовия читател (например в ежедневниците) или специализирани (за борсови новини, в политически журнали или уебсайт за технологии). Речникова и енциклопедична статия Статия се нарича и отрязък от справочник, посветен на отделен обект. Заглавие на статията е името на обекта (ключовата дума), а след нея може да следва разяснение на свойствата на обекта според вида на справочника: по същество в енциклопедичните справочници или на качествата му като част на речта, или превод на други езици в речниците. Стилът на речниковите и енциклопедичните статии е изключително стегнат, но ясен, в хартиените издания се използват много съкращения.

Хабиш се, докторе. Изразходваш се. Асапов ще си остане умрял. При това поразен в бункера си откъдето управлява сирийската военна операция. Това къде е систематезирано като знание? Там дълбай за да разбереш какъв позор е сполетял руската армия, докторе.

Още поне 5 висши офицера са били тежко ранени при удара.

Нямало желаещи да заменят Асапов в Сирия. Руските генерали започнали да си вадят медицински свидетелства.

Утре и други.

Утре краварско пушечно...

Асапов веднага ли е сюблимирал или се е мъчил?

Баща ти се е мъчил докато са го ебали в гъза, а ти си сюблимирам през това време...

не се е мъчил, просто е изчезнал

... дано да е поживял известно време след точния поразяващ удар на възмездието...

Руснаците изобщо не са разбрали от къде им е дошло!! Генерала терорист е бил изпепелен.

Я кажи чалмите как се гавриха с теб и на теб ти харесало дори.

Били се преуморили с теб.

На краварите и Аллах им помага. Как пък вкараха модерната си високотехнологична ракета в укрепения и охраняван бункер на руския главнокомандващ в Сирия? И сега кремълския левент като се обади да проси нещо от Америка само ще го питат още искаш ли или ще слушаш?

Прочети пак написаното в статията. Поразсъждавай. Не не фантазирай.

Благодаря! Руски и на слугите им български комунисти статии не чета. Ако това въобще е статия , а не някакво съобщение.

Да се чете "Но не фантазирай."