Радев: Четем от Достоевски само престъпление, без наказание

Четем Достоевски наполовина - той е написал „Престъпление и наказание”, а ние четем само първата част – престъпление без наказание”.

Обратно в новината

Коментари - Радев: Четем от Достоевски само престъпление, без наказание | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Чакам момента да поставя въпроса на едно наистина високо ниво, категоричен бе Радев. И с какъв тон е заявено, сякаш е баща на нацията и света зависи от него. Струва ми есе ,че стилът на изявите които му налагат с цел да трупа някакъв имидж избива в известна комичност, пародийност.

Шедьовъра с Достоевски ще се въздържа да коментирам, но има ли някой около президента който следи каква мисловна продукция дава Радев и за тази ли свършена работа плащаме? Не си струва да си хабим парите за този резултат. След като се срещна с Тръмп за да се снима и не постави никакъв въпрос пред Тръмп, то няма смисъл да ни увещава, Радев, че някога в добро бъдеще щял да прави еди какво си за нас. Благодарим ти Радев почини си! Щял другаря президент да прави и организация която да търси работа за емигранти и по този начин Радев щял да се бори с демографската криза?????? Единствените хора около Радев и втората му жена които съвестно са си свършили работата са шивачите които са успели да открият най-крещящият плат за ушиване на басмяна рокля, на втората жена на Радев.

Не е трудно да се предвиди, как ще реагира народ, попаднал във властта на тюрмата. А да кажеш , че отвращението и съпротивата към държавата каторга е неблагодарност, си е мужишки начин да запази главата си един писател , който е подлаган на разстрел на шега и каторга за ... четене на писмо и не е никаква гениалност, а обикновенна руска низост и слагачество на властта , руско ежедневие.

Стилистите много добре са поработили с Деси. Респект!

Крайно вчепатление аправи това, че към края , когато много хора искаха да получат отговори на сериозни въпроси, от свитата на Президента няколко пъти подвикнаха:" Айде това е последният въпрос, че бързаме за самолета" Демек=-Айде ще метеме Защо не епрдвидено достатъчно време? Важно е да има повод за разходка на държавна пара. Поканата за Клинтън е подигравка с Християнството .Оставането на визите означава, Амер гледа на БГ като туземци , но прибира $ 500млн за членство в НАТО- усмирителна риза за Европа.

Генералот създаде по-крилат лаф и от онзи на Тато за полупроводниците , дето ще сме щели догодина да ги правим цели :)))) От къде ги намират такива уникати ...

Тая опорна точка се изчерпа. Намери лафа на Тато за приземяването.

външен министър,като бедния роднина.От дългата,сякаш тя е избраната,външният министър назърта като притурка.Озаптете я тази неприятна и нахална жена.

Главния герой в романа през цялото време има чувството,че ще го хванат,има угризения,и се предава накрая. Сравнението е тъпо защото в Бг престъпниците изобщо нямат съвест.

Достоевски е бил срещу това Русия да воюва за освобождаването на българите и изобщо на славяните на Балканите. В разгара на войната през 1877 година обяснява защо: Нашите братя славяни никога няма да ни простят това, че сме ги освободили и още щом бъдат признати от Европа, ще ни предадат и ще започнат да ни отмъщават. Ето защо Достоевски е велик: предвидил е, че ще отмъщаваме през двете световни войни, предвидил е, че го правим и сега, предвидил е думите на Бойко Борисов, доклада за руската заплаха, предвидил е Костов, Паси, Плевнелиев, Ненчев, Митов и групичката български русофоби.

Фелдфебела, промени си поне лексиката. БОРБА с корупция не е равностойно с победа над корупция та. Иначе има да се бооооорим. Нчеело с лелка КУ. А с ккво ще я бориш? Куде е средството за частична победа поне. Страх те е да го посочиш? В Америка съм яувал - имат данъчна полиция. И поговорка - от ФБР ножеш да избягаш, от ЦПУ - да се скриеш, но от данъчните НЕ. така се говори че са заковали Ал Капоне.

Г-н Президента е така желаната глътка свеж въздух в политиката . Усилията ,които влагате ни връщат поизгубените надежди. Подкрепям ви!

в еди-коя си година, не беше ли на преподготовка и преквалификация, на едно място!?С нечие одобрение и съответната предварителна проверка, разбира се!?Абе, на колко нива играят тъмни игри, тъпанарски подлеци, като тоя!?

ли е върнал още от САЩ?Да се връща,стига е ръсил нелепости всекидневно зад океана.То бива тъпи и необмислени сравнения всекидневно,неподходящи за държавен глава.

Да, сега да видим дали ще има наказание, за опита да манипулира търга за 1.5 милиарда лева

ако простотията е престъпление ,то простите се самонаказват ,но явно не могат да го осъзнаят . радев,крайно време е да оформите националния манифест на бг идиотщина ,сменете химна и герба ,защото българи(истински) тук вече няма ...евр.комунисти ги ликвидираха и прогониха ,но това ви е известно,нали ?

Генерал Деси и генерал Радев са симпатична двойка или поне не излъчват простотия, като генерал Борисов, а и не са джуджета като генерал Атанасов..

В училище казваха "Тоя е пълен с идеи като ла.но с витамини".

Хе-хе.

и правят негативни внушения. В същност става дума за сайт в който българите в чужбина да имат връзка чрез Скайп например с бизнеса в България. Това е добра инициатива за онези които искат или да си намерят добра работа обратно у нас,или да установят бизнес контакти. Ама кой да ти каже......

Аз го слушах. Той каза точно " да се направи списък ли, каталог ли...". какъв скайп, какъв вайбър, какви пет лева бленуваш и ти...

Боже, какъв тъпанар ще се окаже този! Слушах 1 минута от тъпотиите му и смених канала. Хората са избягали навън заради такива като него, той седнал да им хвърля прах в очите сякаш говори на пенсионерите в България.

Брех ти пък ще си изключителен умник...:) чадо на 90-те....:) за теб не само Българията и света е празен пишман от такива като теб баш умни Българи критици сте се родили.....и сднали на трон тоалетен

ГЪЗОЛИЗЦИ,РАЗБЕРЕТЕ ,ЧЕ НИКОЙ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА ЖИВИ ЛИ СМЕ...КАКВИ ВИЗИ,КАКВО ДОВЕРИЕ- НИЕ СМЕ ПОДЛОГАТА НА АМЕРИКА!

Радев радев не си ли проумял или си с деменция че на българския народ му омръзнаха празните приказки и манипулации??Много бързо влезна в редиците на популистите дето си уолътняват времето с празни приказки вместо реални действия????

Президентът добре да прочете Конституцията на България в частта за правомощията на президента, за да знае, че няма право да създава регистър или да оглавява орган, каквито желания има. Като се придържа към орязаните си от този документ правомощия, той може да остане на този пост без проблем. Ако смята, че Конституцията има препоръчителен, а не задължителен характер, ще има проблем.

А аз пък си залагам главата, че ти и един ред не си прочел от Достоевски и само си чувал за "Престъпление и наказание".

Затова пък някои са изчели Винету от корица до корица.

Тези някои са прочели само кориците!!!

Хайде, няма нужда! И аз бих заложил за това. Той е прочел само заглавието наполовина!

Българските евроатлантици питат кой тоз Достоевски, някой ленинист ли е ?

Неговите другари комунисти са чели произведението на Достоевски"Престъпления и наказания" само до половината.Защото през цялото си съществуване комунизма върши само престъпления,а наказанията ги няма още.Стига са поемали вината само с мезета.Комунизмът т.е. червения фашизъм трябва да бъде наказан един път за винаги така,че да изчезне в небитието за хиляди години напред.

Грабежа издигнат в ранг на държавна политика с главни действащи лица - копелетата на БКП - ....

да, доброутро. това го знаем и го повтаряме. и ???????????????