Младеж скочи от Аспарухов мост, въпреки че бе разубеждаван часове

Млад мъж скочи от Аспаруховия мост, въпреки че часове наред психолози го разубеждаваха. Няколко часа лекари се бориха за живота му, но без успех.

Обратно в новината

Коментари - Младеж скочи от Аспарухов мост, въпреки че бе разубеждаван часове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

до там ни докараха!!!!на еди децата в чубина,на други в гробищата!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Явно момчето е имало душевни терзания, които са довели до това негово решение. Дано намери покой в един по- хубав свят. Понякога съдбата е много жестока към някои хора. Дори и да се борят понякога отчаянието взема връх.

Жалко за човека ! Лошото е , че така , без да каже къде го стяга чепикът, си е отишъл . А можеше преди това да пресели на оня свят гадта , която му е причинила това . Така и така е решил да мре ! Ей, самоубийците ! Малко по малко ни разчиствайте от гадове ,че ние нямаме воля и решимост . Справка : камикадзетата по цялата география .

Ще става все по-сложно и тежко за живеене ! Няма шанс за нищо, просто живеем ден за ден станахме като ЦИГАНИТЕ !

В нормалните страни такива опасни мостове, привличащи самоубиици са обезопасени с мрежи ( не на перилата, а от долната страна) или други предпазни съоръжения.

Vasquez

Бог да всели душата на този младеж в свят, където лицемерието и фалша не са издигнати на пиедестал. Амин! Аз искам да се върна към ИСТИНСКАТА ЦЪРКВА и да се боря с тази безобразна действителност, генерирана от ФАЛШИВАТА /ЛЪЖЛИВАТА/ ЦЪРКВА. Православието се е изродило в пънчославие... Ако свещениците искат самоубийствата от този мост и навсякъде да спрат, те трябва да се върнат към корените на Православието и да служат по всички канони на СВЕТАТА ЦЪРКВА, без изменение и допълнение. Но това означава да си гътнат спокойствието и да съдят света на антихриста ден и нощ, докато дойде ХРИСТОС В СЛАВАТА СИ. Те не обичат ближните си колкото себе си, себе си повече обичат, затова не са станали МЪЧЕНИЦИ - те не изпълняват НОВАТА ЗАПОВЕД во истина, а само парадират, че са слуги на Христос. В ада има много обиталища, приготвени за лъжливите слуги на ИСТИННИЯ ЦАР. Но да се помолим: Господи, отвори очите на слепите, за да видят Твоята Истина, дай на глухите уши да чуят Твоя Глас, на немите развържи езика да Те славословят - нека познаят ИСТИНСКАТА ЦЪРКВА, за да се спасят от ада в тях. Амин!

Radostina

За тези 4 часа не е ли могло да се организира нещо (някаква мрежа или надуваеми неща или...), че ако скочи да не бьде с такьв край? Мир на праха му!

Дедо Кириле, не е пропуснатото освещаване на моста дето бута хората да се хвърлят от него, а безобразната действителност, в която живеем. Тя ги довежда до крайно отчаяние, а ти и твоите попове (не знам защо се назовавате свещенослужители?) не правите нищо, за да им окажете поне морална подкрепа.

За последните няколко месеца колко се самоубиха скачайки от моста? При боко, от мизерия по едно време скачаха през ден. Какво като не е осветен моста, колко самоубийци имаше до 1989 г.? Николко или 1-2 но не от мизерия?

Radostina

Самоубииства е имало и преди 1989, но никой не е говорил за това. Тези неяа не са били сьобщавани на гражданите, защото всичко по време на комунизма трябваше да изглежда цветно и без проблеми. Да не говорим за хилядите, които са убити, само защото не са хресвали режима...

Приятно е да се чете това което пишеш.И много полезно и нужно.Уж е просто и всеки би трябвало да го знае.И най важното да го използва в трудни моменти.Но изглежда не на всеки му е дадено свише да разбира такива работи.За това е измислена думата-богоизбрани.В случая тя се отнася лично за теб.

Дядо попе, този път с Бугати ли ще дойдеш? Да не забравиш Ролекса да сложиш и новото Армани.

лека му пръст,дотегнало му е за нещо! как пък никой не се сети да монтират една мрежа след всичките тия случаи?

то...ако тръгнем по тази логика, трябва и ножчетата за бръснене и приборите за хранене да се продават в оръжейните магазини срещу бележка за вменяемост и изкаран курс

ako se samoubiq she byde s propan butan,sigorno i bezbolezneno

Глупости, ще има да страдаш бая.

Дааа Объркана държава, объркани хора, нещастие... Виновни тези, другите и третите... Поповете вместо да се занимават със миряните се дърлят щастливо и си скубят брадите един друг и хапват блажно и изказват мъдри слова, ама все критики. Политицте са крадци и мошенници и не само у нса а и по света, долно и мизерно племе. Всъщност всички са объркани. Основния проблем е че не знаем как да живеем, не занем какво да правим и се пречупваме пред безнадежността, която ни е внушавана от медиите, пред страха и пред привидната безизходица. Всички се опитват да ни внушат, че живота е ад, че няма изход, че трябва да направим това, онова, другото или третото и, че ако не го направим сме достойни за презрение. Учим безкрайни и безмислени глупости в училищата а никой не ни учи как да живеем и как да мсе щастливи. Изпълняваме онова което с ни казали бащи и дядовци а ги виждаме как те умират също нещастни селд дълги години влачене, въпреки, че примерно са имали всичко необходимо... Не мислим, не мислим и реагираме първобитно и така до края... А има много страни дето хората живеят с малко и са щастливи... странно някакси

Първосигналното идва от природата. Логично. Ако замахнеш да ме удариш, то аз няма да си помисля, че искаш да направиш нешо друго, освен точно това. Нито пък ще потъна в дълбок размисъл аджеба какво друго може да си имал предвид. :D Кръстил си се "дядо" - значи те приемаме като дядо. Ако се беше кръстил "педе.аст" едва ли щеше да имаш предвид девственик :D Прочети малко елементарна психология относно самоубийствата. Да видиш, че моите разбирания всъщност са разбиранията на цяла една наука. Но ти явно си по-голям от науката :D Нещата не са така ПЪРВОСИГНАЛНИ както ти си мислиш. Или иначе казано светът не е черно и бяло. А очевидно силно подкрепяш самоубийствата и смяташ, че е по-достойно човек да сложи край на живота си...като не е много сигурно дали е достатъчно обмислено или не. Само, че живот обратно не се връща! И ако има шанс някой да разколебае самоубиецът, защото просто може временно да е изпаднал в това си състояние, то защо не?! Понякога е нужно много малко, за да бъде човек измъкнат от дупката. Доста спорно е дали самоубийството не граничи с егоизма.

Още ми е пред очите! Минавайки го видях на парапета :( Молех се да не е скочил, но .. уви, Лека му пръст!

Бог да го прости и съболезнования на семейството

А, не може ли да се обезопаси така, че да ги затруднява максимално? Много народ се изби от този мост, явно лесно се скача.

Може слагат се поликарбонатни плоскости извити навътре във формата на полу дъги хем пазят от силен страниен вятър хем не може да се катериш по тях. Имат стикерчета на чайки и лястовици да не се блъскат птиците по тах.

Не е проблема в мост, а в живота на хората.Ще обезопасиш моста , ше скачата под влаковете.

Щом като иска да се самоубие, защо тогава държавата му пречи и харчи моите пари за това?

Скъпи, искаш да кажеш, че всеки самоубиец носи вестник за да си постеле? Мога да ти шерна едно клипче и да видиш как мъж скача от 60 метра и нищо му няма...

Добре

Недей!

абе попе, нали осветихте моста преди няколко месеца, нали това му беше проблема! А пак човек се семоуби - значи и едно осветяване не можете да направите като хората- за нищо не ставате килимявки вмирисани

Отвратително е че тия жалки попове използват случая едва ли не за да пропагандират религията си.

"В момента в болницата са десетки приятели, приятелки, роднини, сред които братът, чичото, бащата и майката, която само повтаря: "Нали казахте, че няма да скочи..." Горката майчица!

Къде бяха да го разберат по-рано?

Трагедия! Но трябва всеки който чете да остане с трезво съзнание, за да съумее да набележи истинския проблем в случея и евентуално механизма за неговото решаване.

както и да е,още един нещacтно завършил живот в любимия ми град.....мир на праха му :(

За него ужасът е свършил, сега започва доживотния ужас за семейството му!Да им помага Господ!

Жалко...лека му пръст. Доколкото се отнася до едната шепичка идиоти тук начело с "дядо"-то, които постигнаха върховно задовоство след като скочи човекът единствено мога да кажа - жалко и срамота за човечеството, че такива индивиди се раждат изобщо на тази планета...

съотношение което мооже да самоубие всеки

Съчетанието на тези две думи е невъзможно! Когато бях дете, се използваше КОМУНИЗЪМ! Думата МИЗЕРИЯ беше само в книжките с приказки. Тогава нямаше самобийства! Сега - се използва думата МИЗЕРИЯ, а КОМУНИЗЪМ е по лозунги и плакати! Сега има повече самоубийства отколкото раждания!? Това е УЖАСНО!

единствения враг на народа ! Затова е скочил !

Добре де, ако е цопнал във водата как е умрял?

от травмата,много е високо...

хм, скачала съм с бънджи от там, потопих се почти цялата във водата и съм все още жива. Сигурно се е целил в сушата...

Доста си проста за да ти се обясни каква е разлика между скок и бинджискок! За жалост чалгакултурата доведе и такава порода хора!!! Дано оживее човека и дано намери посока в живота!

Как е възможно да си толкова проста!?

При скок с бънджи свободното падане е само в началото, докато се разгърне бънджито. След това то почва да опъва и да потушава скоростта. Като си стигнала водата, скоростта ти е била много малка, почти нулева. Та затова.

Паднал е на ламаринен навес от 20 метра височина, в други сайтове и снимки бяха сложили.

Всъщност няма да споря каква съм. Аспаруховият мост е номер 1 в света по самоубийства, но повечето такива се целят в тревните площи. аспаруховият мост е висок 52 метра ако не ме лъже паметта , и да отдолу има вода, а не бетон

има ли смисъл да се говори с такъв,като тебе който се подиграва на самоубиец???---НЕ.така че...........

Проблем е, че не еосветен, а не е проблем, че такива като него се държат с мафията и с ТИМ, а хората бедстват? Кирил е за ритник и извън църквата и извън България! Най-малкото е това за мерзостта на този притворец и циник.

измет!важи и за отпадъка по-долу.

Може ли да оцените предложението, на хората самоубили се, държавата да има право да взема здрави и годни органи за трансплантация на други хора.

По- нищожно и гнусно изказване, едва ли може да има. Ами предложи се да те накълцат за органи, какво чакаш!

Самоубийците не намират полза от живота. Тогава защо с техните органи да не се спаси живота на този, който го цени?

Това което може да се оцени е че тиквата ти е бръмнала от бръмбари

И аз прочетох ,че лекарите не са успели да го спасят!Съболезнования!

На калпавия моряк водораслите му пречели. Та и на Владиката осветяването му е проблем. А че толкова години наред ни еб*ват майката никой не се сеща да го подчертае и тва момче от хубаво не се е принудило да скочи. Не всеки може да издържи в тая обстановка дълго. А тея психолози да земат по една мотика и да ходят да копат че явно за психолози не стават. Само гражданска война е решението вече. Колкото и да не ми се иска да го кажа, ама е необходимо да има един такъв катаклизъм.

Давам ти идея да добавиш нЕкой лев към пенсията - издай наръчник. ""How to kill yourself" for dummies" :D Понякога самоубийците не са до край убедени в решението си и се надяват някой да ги спаси. Психологията на самоубийците не се дели на българска, френска и т.н.

МОМЧЕТО Е ПОЧИНАЛО!! ЛЕКА МУ ПРЪСТ.

Пълен идиот си.. човек като е в такова положение не мисли рационално, така че глупости от рода на " не е това решението" и "аз живея в мизерия, пък не съм тръгнал да скачам" са меко казано неуместни. Кое е циркаджийското?! Какъв е този цинизъм и безчовечност?

до ' да бе' на малоумния все некои му виновен, комунягите крадат ш0 години герб виновен. герб не е на власт месеци вече червена курво червена. промитите мозаци от дпс и бсп и тракторакато не могат да мислат. да чистат земята .тоя какво иска медал че може да е и сектант .дано господ му помогне че е млад но по тоя начин не се оправя ношо само ако са ти набили в главата че ша си герои. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да разбереш наистина някого е дарба, която малцина имат. Тия психолози дето са го разубеждавали ако имат капка съвест то те трябва веднага да се откажат от професията си, като некомпетентни, които са се провалили. А родители/роднини серйозно да се замислят за собствената си вина!

Объркана чалгаджийска държава

И като скачат като зайци от моста, защо не го обезопасите??

Патриархът ясно го благослови да протестира. Президентът го посъветва да протестира. Щом не протестира, значи не е красив и интелигентен!

Орешарски го е докарал до отчаяние.

дано се оправи този млад човек и господ и света богородица да му дадат здраве и смисъл за нов живот от една българса маика

последните месеци толкова народ скочи че това лято ще ме е страх да мина с лодка под моста.....

Молебденът му бил виновен, а не че докарахте хората до пълна безизходица!!!

Не сегашните комундета виновни, а предишните!

Пича е скочил, все още е жив защото е още топъл, но не е гаранция че ще преживее. Имаше подобни случаи преди време скачат, "оцеляват", но след няколко дни настъпва смърт. Все пак дано се оправи момчето. Дано да прескочи трапа и да погледне по нов начин на живота. Общо взето няма нищо на този свят за което да си струва човек да умре, но никой не е застрахован че няма да му дойде до главата - никой не знае какво е преживял.

> Общо взето няма нищо на този свят за което да си струва човек да умре Ако съм в ситуация, в която с моята смърт бих спасил живота на децата или внуците си, няма да се поколебая да го сторя. А иначе, дано мъжът се оправи.

Вече скочи и е в болница!

така ли си решава проблемите

ако баи ти кррил....светоносеца го е светоносвал.....отивбам и аз да се хварлям........забрава на мизерята ....сазадена от т нар ...христянски духовници..........те са изроди сас скапи одежди...........просякат е истинскя светец

Добре де, не е ли гадно така? Фииию и цоп и айде умрял. А преди това фърчиш надолу няколко секунди и си викаш айдеее отивам при петра, свети петра. Алосваш се долу на каманите ако не уцелиш вудъта. После долу с начупени кокали се мъчиш още малко минута - две, ни моеш да мръднеш ни да кихнеш. Умираш си бавно и полека в големи мъки. И накрая умрял. Представяш се на петра, свети петра и той ти показва пътя към ада и толкоз. Там в вечни мъки си даваш сметка за последния полет, полета към ада. Що бре момци? От къф зор? Не мое ли преди да пофърчите да си позамислите за близките си ора? М?

Тъжно е, но неговият живот си е само негов, никой друг няма думата. Няма близки, приятели, психолози. Този, който решава, е само един. И само той знае кое е чак толкова непреодолимо тежкото, та да стигне дотам. Преди да ме нахраните - за мен не е изход, но за някои все още е. Дано са наясно с последиците.

А мъката която остава? Мъката по загубения без време млад човек?